SĂĄdan bruges prostata stimulator

SĂĄdan bruges prostata stimulator

Prostata, et lille valnødformet organ, der udskiller væske under ejakulation, kan være tilbøjelig til helbredsproblemer på grund af enten den normale aldringsproces eller irritation. Prostata stimulering (også kendt som prostata massage) kan være nyttige til lindring af smerte eller frigivelse af væske fra en hævet prostata. Selvom prostata stimulering nemt kan gøres med bare fingre, finder mange mænd det lettere at bruge en prostata stimulator til at nå deres prostata.

Vask prostata stimulatoren med varmt sæbevand og tør det grundigt, inden du bruger det. Dette forhindrer bakterier i at samle på enheden og indsættes i din anus.

Smør din anal åbning og prostata stimulator. Husk at det er bedre at have for meget smøring end ikke nok. Prøv at slappe af dine rektale muskler, fordi det vil gøre anal penetration meget lettere.

Indsæt prostata stimulator langsomt ind i din rektum, ved hjælp af et fast, men forsigtigt tryk, indtil det er helt på plads. Hvis prostata stimulatoren er elektronisk, skal du tænde den og bruge den i fem til ti minutter. Hvis din prostata stimulator er beregnet til at blive brugt manuelt, skal du bruge den til at gnide din prostata hos små, langsomme cirkler i fem til ti minutter. Afbryd brug, hvis du oplever smerte eller ømhed.

Vær forberedt på en intens trang til at urinere eller en stærk erektion. Du kan også frigive nogle prostatiske væsker, da prostata kirtlen får stimulering. Disse reaktioner er normale under prostata-stimulering.

Vask og tør grundigt din prostata stimulator, når du er færdig. Overvej at bruge en kondom over den del af prostata stimulatoren, der går ind i din anus. Dette vil gøre oprydning lidt hurtigere, men du skal stadig vaske og tørre din prostata stimulator.

Tips

Hvis anal penetration er for ubehagelig for dig, overveje at stimulere din prostata hos din perineum.

Advarsler

Brug ikke andet end en prostata stimulator eller dine fingre til at stimulere din prostatakirtler analt. Begrundelsen er, at andre massagere ikke er designet til at gĂĄ sikkert inde i endetarmen.

Del:
Kommentarer