SĂĄdan bruges pH Strips

SĂĄdan bruges pH Strips

pH-striber bruges til at overvåge kroppens pH-balance. Strimlerne bruges ved at teste spyt- eller urin-pH-niveauerne. De fleste mennesker gør disse tests hjemmefra for at overvåge mængden af ​​syre, der strømmer gennem kroppen. Hos raske mennesker bør pH være 6,4 eller derover. Testning af pH-balance er en fantastisk måde at sikre, at din krop ikke er sur; som kan være årsagen til mange sundhedsmæssige problemer som vægtforøgelse, lav energi, acne og nogle fælles maling. I denne artikel lærer vi, hvordan man bruger pH-strimler.

Test med urin. PH-resultaterne af en urintest kan variere meget. Kroppen eliminerer biokemikalier gennem urinen, og pH-strimlerne måler dette. Mineraler, vitaminer, stoffer, toksiner og det overskydende affald, der nedbrydes af metabolismen, er alle en del af biokemikalierne. Hvor den basale pH for et sundt individ normalt viser som 6,2 i en spytprøve, med urintest er det 5,0-7,0.

For at teste pH-værdien gennem urinen skal du placere strimlen i urinstrømmen i 1 til 2 sekunder. Strimlen bør kun være lidt våd. Hvis du føler dig mere behagelig ved at bruge en kop, skal du gøre det og dyppe turen ind i nogle få sekunder. Når du bruger koppemetoden, skal strimlen kun dyppes i frisk urin. Lad det ikke stå i et par minutter; du får et unøjagtigt resultat på denne måde. Strimlen skal begynde at skifte farver med det samme. Sammenlign farve på strimlen til kassen eller dispenseren, at strimlen kom ud af. Eventuelle farveændringer efter 30 sekunder skal overses. Uanset hvilken farve på boksen der passer tæt sammen med farven på pH-båndet, er din urin-pH.

Test med spyt. Test af pH med spyt er den foretrukne metode, fordi den også giver en indikator for cellulær pH. Dette er en meget mere præcis indikation af, hvad der rent faktisk sker på indersiden af ​​kroppen. Den bedste tid til at lave en spyt pH test er første ting om morgenen. På denne måde får du en mere præcis læsning. Den fordøjelsesaktivitet i kroppen påvirker spyt pH. Tag derfor testen, før du spiser eller drikker noget. Også tage det, før du børster dine tænder eller gør din morgenøvelsesrutine.

For at teste pH med spyt, læg strimlen under tungen i 1 til 2 sekunder. Så snart du løfter den ud af munden, begynder farven at ændre sig. Sammenlign farve på strimlen til diagrammet på kassen eller dispenseren. Farveændringer efter 30 sekunder skal overses. Uanset hvilken farve strimlen matcher, er din spyt pH.

Undersøg resultaterne. For effektivt at overvåge og forbedre din pH. Du skal vide, hvad resultaterne betyder. En basisk pH-skala er 1 til 14. En sund pH er 6,4, men det betyder ikke, at du stadig ikke har nogle problemer som sur reflux, dårlige energiniveauer eller acne. En pH på 6,8 bør begynde at gøre din følelse bedre og se sundere ud. En pH på 7,1 eller højere betyder, at din krop er for det meste alkalisk. Alt under 6.2 betyder, at du er utrolig sur og skal tage skridt til at ændre dette.

Del:
Kommentarer