Sådan bruges majsstivelse til hududslæt

Sådan bruges majsstivelse til hududslæt

Majsstivelse har været anvendt i generationer som metode til forebyggelse eller hjælp til at berolige ble udslæt og andre hududslæt. Til mild hudirritation er majsstivelse et godt alternativ til talkum (baby) pulver. Majsstivelse kan give midlertidig lindring til alt fra kyllingepok til giftemybde.

Vask området med køligt, rent vand. Tør forsigtigt af med en vaskeklud og brug en mild sæbe for ikke at irritere huden. Brug afkølet vand, især med poison ivy, for at forhindre udslet af udslæt. Skyl med koldt vand. Pat tørre.

Lad det berørte område lufttørre i et øjeblik og derefter drys let med majsstivelse. Dæk med en bomuldsstof eller blørudslæt, en ren, tør ble. For blæseudslæt, skal du sørge for at ændre bleen ofte for at forhindre yderligere udslæt.

Overvåg udviklingen af ​​udslæt. Hvis du bruger majsstivelse til at behandle blæseudslæt, skal du være opmærksom på, om udslætene bliver værre. Nogle blepudslæt forårsages af gærinfektioner, der kan forværres af majsstivelse.

Identificer typen af ​​udslæt. Hvis udslætet simpelthen er et udslæt eller mild irritation mod støt på et allergen, skal udslætet ret hurtigt. Afbryd behandlingen med majsstivelse og se din læge, hvis udslæt er udbredt, koncentreret i lyske- og armgraven eller udvikler blærer eller sår.

Tag et køligt bad. Hvis udslætet er et resultat af mæslinger eller kyllingepoks, kan et køligt bad med 1/2 kop havregryn tilsat til badet hjælpe med at begynde processen med at tørre vores udslæt. Efter badet skal du tørre med et rent, tørt håndklæde og påfør et let lag majsstivelse til de udslettede områder.

Advarsler

Hvis udslæt vedvarer eller forværres, konsulter en læge.

Del:
Kommentarer