SĂĄdan bruges Lean Cuisine i stedet for NutriSystem

SĂĄdan bruges Lean Cuisine i stedet for NutriSystem

NutriSystem er et populært vægttab alternativ til folk, der ønsker at tabe sig uden at lave mad og planlægge måltider, men det kan blive dyrt, især med forsendelsesomkostninger. At erstatte Lean Cuisine måltider koster mindre, er lige så effektiv og giver mere fleksibilitet og muligheder for at supplere dit vægttab plan.

Før du begynder noget vægttab eller motion plan, skal du kontakte en læge eller specialist. Vær også sikker på at du har dedikation og motivation til at holde fast i en vægttabsplan, inden du begiver tid og penge til det.

Bestem dit kropsmasseindeks ved hjælp af din nuværende vægt og højde. Brug dit nuværende BMI til at bestemme, hvor meget vægt du vil tabe for at sætte en målvægt inden for et sundt BMI for dit køn, alder og højde.

Forstå, at NutriSystem kombinerer kalorieoptælling med detaljeret måltidsplanlægning, der maksimerer valg af sunde og fyldige fødevarer, der stabiliserer blodsukkerniveauet mellem måltiderne, hvilket resulterer i mindre krævninger. Programmet gør dette gennem små, hyppige måltider, der består af gode eller komplekse kulhydrater i stedet for dårlige eller enkle carbs.

Hvis du vil følge NutriSystems metode for gode og dårlige carbs, skal du søge efter Lean Cuisine måltider, der er højt i fiber og indeholder fuldkorn. Lean Cuisine tilbyder en række Spa Cuisine produkter, der er lavet med fuldkorn og flere grøntsager. Spa-køkkenets kalorieindhold strammer også tæt sammen med NutriSystems kalorieindhold.

Hvis du ikke ønsker at følge den gode og dårlige carb metode, skal du kigge efter Lean Cuisine måltider med kalorier, der er under 300 hver. Selvom at spise måltider med højere værdier vil stadig hjælpe dig med at tabe sig, vil vægttab ske langsommere. Sund frosne morgenmad eller fuldkornsprodukter kan bruges til morgenmad.

Tilføj i tre til fire snacks, der er 100 kalorier eller mindre, og stræber efter enten frugt, grøntsag eller protein, der tjener i stedet for tomme kalorier. Spis også en frugt, grøntsag eller magert protein, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad.

Tips

Vejer dig en gang om ugen og registrer din vægt hver uge. Hvis du kommer til et plateau, skal du komme tilbage til det grundlæggende for at være sikker på at du følger planen nøjagtigt. Prøv at indarbejde motion i dit liv for ekstra sundhedsmæssige fordele og længerevarende vægttab.

Del:
Kommentarer