Sådan bruges ingefær til at slippe af med bloding

Sådan bruges ingefær til at slippe af med bloding

Ingen kan lide at føle sig eller blæse op, men over-the-counter retsmidler kan have bivirkninger, eller være ubehagelige, for ikke at nævne dyrt. Bloddannelse er normalt forårsaget af et par enkle faktorer, men overvejende kost og dermed kan afhjælpes relativt enkelt. Der er de indlysende midler til opblødning, såsom at spise sunde fiberrige fødevarer som korn og friske frugter og grøntsager, og holde sig væk fra hurtige og bekvemme fødevarer og højt indhold af lactoseholdige fødevarer, såsom bøffelmælksprodukter og salt. Men der er et naturligt middel, du kan forsøge at slippe af med maveoppustethed.

Køb nogle gode faste, friske ingefær fra din købmand og en god frisk lime.

Skræl gingerrotet med en peeler. Et alternativ til en peeler er at bruge kanten af ​​en ske til at skrabe huden væk som den er meget papery.

Rist den skrællede ingefær med din foretrukne rist. Jeg anbefaler ikke madblandere, da de gør lidt for meget hakket kød af ingefær.

Juice din lime. Du vil gerne sørge for at du ikke har frø. Hvis du ikke er glad i pulp, skal du også fjerne alt det.

Mål en teskefuld revet ingefær og en teskefuld limejuice ind i et glas eller en kop og bland godt sammen for at danne en drink til at bruge ingefær for at slippe af med opblødning naturligt.

Ned lugen! Drik blandingen for at stoppe opblussen med det samme. Stopbloddrinken holder ikke og bør altid forberedes frisk.

Tips

Nyd fordelene. Dette middel bør lette de fysiske virkninger af opblæsning hurtigt. Hvis det bruges regelmæssigt, vil det også hjælpe det visuelle udseende. Det er højst sandsynligt, at du vil finde din maveoppustning rydde op. Prøv at spise mad, der er rige på kalium som kål, champignon, asparges eller blomkål. Et kaliumtilskud kan også være en hjælp.

Advarsler

Tag ikke dette middel, hvis du er allergisk overfor nogen af ​​dets ingredienser. Dette er ikke et garanteret middel til at stoppe oppustethed, men det har fungeret for mig.

Del:
Kommentarer