SĂĄdan bruges et Walgreens digitalt termometer

SĂĄdan bruges et Walgreens digitalt termometer

Selvom kviksølvtermometre er blevet brugt og betroet af læger og forældre i mange år, gør deres digitale modparter en hurtigere måling af temperaturen. Hvis du eller dit barn er syg, vil de hurtige og præcise aflæsninger fra Walgreens digitale termometer hjælpe dig med at beslutte, om det er tid til et besøg hos lægen.

Åbn batteridækslet nær bunden af ​​termometerhåndtaget. Indsæt et CR2032 batteri med den positive (+) ende vendt opad. Udskift dækslet.

Anbring et nyt probe dæksel over termometerets spids. Hvis du bruger den mundtlige model, skal du glide af plastikkappen over termometrets metaltipede ende. Til Deluxe Instant Ear-modellen skal du sætte et frisk dæksel i hullet i opbevaringshuset. Skub termometerets spids ind i hullet, indtil du hører et let klik - det betyder, at dækslet er korrekt monteret.

Tryk på knappen "ON / OFF" i midten af ​​håndtaget. Vent, indtil den lille skærm nær toppen af ​​håndtaget rydder, før du måler.

Indsæt spidsen af ​​termometeret i en åbning. Til den orale model skal du placere det dækkede spids under tungen og lukke munden rundt om det. Til Deluxe Instant Ear-modellen løftes det ydre øre op og tilbage og sættes sonden tæt ind i øregangen. Tryk på den lille "START" -knap nær termometerets spids.

Vent til termometeret piper. Fjern forsigtigt det fra mund- eller ørekanalen og læs temperaturen på den lille skærm.

Fjern det anvendte probe dæksel og kassér det. Tryk på "ON / OFF" knappen for at slukke for termometeret.

Tips

Brug en frisk sondeafdækning hver gang du måler en temperatur.

Advarsler

Hvis temperaturen aflæses, er usædvanlig lav eller høj, skal du tage temperaturen igen ved hjælp af et frisk probeafdæk. Hvis resultaterne er de samme, skal du straks underrette din læge.

Del:
Kommentarer