SĂĄdan bruges en Weider Home Gym

SĂĄdan bruges en Weider Home Gym

Weider hjem gym har været førende i hjemmet træningsudstyr siden 1970'erne. Weider hjem gym er overkommelige og kan bruges til alle typer motion. Gymnastiksalen kan bruges til vægt træning og modstand arbejde for dem med lang erfaring med at bruge træningsudstyr, eller give bare den rigtige trænings platform for en nykommer. Med koordinerede øvelsesrutiner kan Weiders hjemmecentre tilbyde en komplet træning med kun ét stykke udstyr.

Bekendtgør dig med alle de dele af dit nye Weider-hjemmetræning. Begynd hver øvelse med et godt sæt stræknings- og opvarmningsøvelser, inden du begynder en anstrengende træning.

Brug den mindste vægtstyrke for vægttab. Start med et lavt antal gentagelser og gradvist opbygge nummeret, mens du bliver stærkere og begynder at tabe sig. Må ikke hvile i mere end 30 sekunder mellem øvelser.

Vælg alternative dage til forskellige øvelser. For eksempel gør mandag, onsdag og fredag ​​styrkebyggende øvelser. På tirsdag, torsdag og lørdag udøver modstanden. På søndag skal du gå eller løbe for at øge de kardiovaskulære aspekter af dine træningsprogrammer.

Se videoen, der følger med gymnastiksalen, og beslutsom hvilke træningsøvelser der er bedst for dig til at starte din træning. Lav en liste og hold et diagram der angiver, hvor mange af de øvelser du gør hver dag og tilføj eventuelle forøgelser af gentagelser eller nye øvelser.

Cool ned efter hver session ved at bruge lignende øvelser til strækningerne eller brug yoga-stil afslapningsøvelser. Afslut aldrig brat.

Del:
Kommentarer