Sådan bruges en Vicks Vaporizer

Sådan bruges en Vicks Vaporizer

En Vicks Vaporizer giver beroligende lindring af kolde og influenzalignende symptomer ved at frigive medicinsk damp ind i luften. Det lindrer irriterede næsepassager og lindrer overbelastning, mens du sover. Vicks Vaporizers er nemme at bruge, men kræver et par trin for at få dem i gang. Hvis du vil have medicinsk damp, skal du sørge for at købe en flaske Vicks VapoSteam, som sælges separat fra fordamperen. Hvis du foretrækker det, kan du bruge fordamperen uden Vicks medicin, men det vil kun producere regelmæssig damp.

Fjern din Vicks Vaporizer fra kassen og tag sløret rundt om ledningen. Unravel ledningen. Tilslut ikke Vicks Vaporizer på dette tidspunkt.

Fjern dampenheden på toppen af ​​Vicks Vaporizer ved at gribe den og træk den direkte opad. Indstil dampenheden til side for nu.

Fyld en krukke med ca. 1,5 gallons vand til 1,5 gallon Vicks Vaporizer (model V150SG) eller ca. 1 gallon til 1 gallons Vicks Vaporizer (model V100SG). Hæld vandet i åbningen på toppen af ​​Vicks Vaporizer, hvor dampenheden plejede at sidde, før du fjernede den. På forsiden af ​​din Vicks Vaporizer er der en linje og ordene "Vandniveau". Fortsæt hælde vand ind i fordamperen, indtil vandet når "Vandniveau" -linjen. Hæld ikke vand forbi denne linje.

Tilsæt 1/8 tsk almindeligt bordsalt - ca. 4 til 5 små knivspidser - til vandet i din 1,5 gallons Vicks Vaporizer, hvis du har blødt vand fra vandet. Tilsæt 2 til 3 små saltklemmer til 1-liters fordamperen. Blødt vand er karakteriseret ved lavt mineralindhold, mens hårdt vand har højt mineralindhold. Din vandblødhed vil variere efter region. Hvis du ikke ved, om du har hårdt eller blødt vand, skal du ringe til dit lokale vandafdeling.

Tilføj Vicks VapoSteam til vandet nu, hvis du vil have medicinsk damp. Til den 1,5 gallon Vicks Vaporizer, tilsæt 6 ss. af VapoSteam direkte i vandet. Til 1 gallons Vicks Vaporizer, tilsæt 4 ss. af VapoSteam.

Sæt dampenheden tilbage i toppen af ​​Vicks Vaporizer, og hold enheden nede i 10 til 15 sekunder for at lade den fylde med vand.

Anbring fordamperen på et sikkert sted på en vandtæt og varmebestandig overflade. Placer ikke Vaporizer på tæppet.

Tilslut Vicks Vaporizer til en 110-120 stikkontakt. Enheden tænder automatisk. Fordamperen begynder at udstråle damp i cirka 2 til 3 minutter og stopper automatisk damp, når vandstanden er mindre end 3/4 inch.

Hvis du vil fortsætte med at bruge din fordamper, når dampen stopper, gentag trin 2 til 7, og tilsæt nok vand til at nå "Vandniveau" -linjen. Hvis du er færdig med at bruge din fordamper, skal du tage stikket ud af væggen.

Fjern eventuelt resterende vand i fordamperen, når du er færdig, efter at den har afkølet i mindst en halv time. For at fjerne vandet skal du tage dampenheden ud og tippe fordamperen op og ned over en vask. Ryst det et par gange for at fjerne alt vandet.

Rengør din fordamper en gang om ugen ved at skylle fordamperbunden grundigt med vand og bløde dampenheden oprejst i en skål fyldt med 3,5 tommer hvid eddike.

Tips

Det er sikkert at bruge medicinsk damp op til tre gange om dagen. Tal med din læge, inden du bruger medicinsk damp til børn under 2 år.

Advarsler

Husk at din Vaporizer bliver varm, når den er i brug, og straks efter at du har taget stikket ud. Sæt aldrig dit ansigt eller hænder tæt på dampenheden, mens det frigiver damp. Pas på små børn og Vicks Vaporizer, da der kan forekomme forbrændinger med varme dampfordampere.

Del:
Kommentarer