Sådan bruges en Tanita-skala

Sådan bruges en Tanita-skala

Tanita digital skalaer har lav profil design, så du nemt kan gemme dem ude af syne, når de ikke er i brug. De har enten en øvre vægtgrænse på 330 eller 440 pund afhængig af modellen, og nogle modeller har overstørrede vejeplaner. Tanita skalaer koster hvor som helst fra omkring $ 30 til en grundlæggende personlig brugsmodel, der sælges til hundredvis af dollars til en højere professionel model (fra 2010), men de arbejder alle sammen på samme måde.

Trin 1

Placer Tanita-skalaen på en fast, plan overflade.

Trin 2

Tryk på midten af ​​skalaen platform med din fod for at aktivere det. Hvis den skala model du bruger, har "personlige nøgler" (nøgler til at identificere, hvilken bruger der er på skalaen), ligesom HD-351, skal du trykke på den relevante personlige nøgle med din tå for at aktivere skalaen. Dette kalibrerer automatisk også skalaen.

Trin 3

Vent, indtil skalaen viser "0.0", så trin på skalaen. Stå med begge fødder helt på skalaen, med din vægt fordelt jævnt mellem dine fødder, og vent på skalaen for at vise din vægt. Skalaen slukkes automatisk efter ca. 30 sekunder.

Del:
Kommentarer