Sådan bruges en spin cykel

Sådan bruges en spin cykel

At deltage i din første cykelklub for spin eller indendørs gruppe kan være en skræmmende oplevelse. Pumpemusik, intense udøvere og en ny maskine kan lade nogen være lidt urolige over at hoppe lige ind for at deltage. Ved første øjekast kan det se ud kompliceret, spin cyklen er nem at bruge. Disse trin fører dig igennem den rigtige opsætning af din cykel, og snart cykler du med eksperterne.

Stå ved siden af ​​dit cykelsæde og analyser dens højde. Øverst på sædet skal være lige ved din hofteben. Skru skruen på stangen under sædet og skub sædet op eller ned for at justere det til din hoftehøjde. Stram knappen igen for at sikre den.

Juster afstanden mellem sædet og styret for at matche længden af ​​underarmen. Placer albuen helt foran på sædet. Dine fingertip skal næppe røre på cyklens forside. Skru skruen på bagsiden af ​​sædet for at glide det fremad eller tilbage og stram til at fastgøre det.

Klatre på cyklens sæde og læg fødderne på pedalerne i stifterne. Stram ned og træk det tynde bælte for at stramme stirrup om hver fod.

Sæt styrene i en højde, der er behagelig for dig. Du skal nødt til at komme fremad, bøjning på underkroppen og hofterne for at nå dem, men de bør ikke være så langt væk, at du er belastende eller føler spændinger i din bageste ryg. Skru skruen under stængerne for at justere op eller ned og stram for at fastgøre den.

Drej det til venstre for at fjerne al modstand fra hjulet ved hjælp af knappen foran dig, under styret.

Begynd at pedalere og være opmærksom på, hvordan dine ben og knæ føler. Da du bringer dig i knæ, skal det være omkring 90 graders vinkel, og når benet er helt udstrakt, skal der være en lille bøjning i knæet. Hvis du føler spændinger i knæene, skal du justere dit sæde op, ned, frem eller tilbage for at opnå en mere behagelig stilling.

Hold dine fødder fladt som du pedal. Hold ryggen flad og ikke forankret, når du kommer frem til håndtagsstængerne. Drej kontrolknappen til højre for at øge modstanden.

Del:
Kommentarer