Sådan bruges en Schwinn Air Pump Switch Blade

Sådan bruges en Schwinn Air Pump Switch Blade

Når cykeldæk, sportsbolde og oppustelige legetøj behøver lidt luft, er en gulv- eller håndpumpe et uvurderligt aktiv. Måske mest kendt for deres cykler, Schwinn producerer også en række luftpumper. Nogle pumper er håndholdt, og andre skal placeres oprejst på gulvet til brug. Sidstnævnte design har en "switchblade" dyse, der fastgøres til ventilen og låser på plads. Før du begynder inflation, skal du altid tjekke din vare for den anbefalede psi (pund per kvadrat tomme). Dette forhindrer dig i at over- eller underopblæsning af varen.

Trin 1

Fjern plastventilhætten, hvis du blæser et dæk.

Trin 2

Skub armen på pumpehovedet ned, så den er parallel med pumpens slange. Hvis du blæser et emne (som f.eks. Sportsbold eller legetøj), der kræver en pumpehovedtilslutning, skal du sætte fastgørelsen på hovedet nu. Disse vedhæftede filer kommer med din Schwinn-pumpe.

Trin 3

Fastgør pumpehovedet til ventilen af ​​det emne, du blæser. Hvis der opblæses et cykeldæk, skal du sørge for at matche den korrekte dyse med ventilen. Cykeldæk har generelt enten Presta (tynde) eller Schrader (tykke) ventiler. Presta ventiler har en låsemøtrik på spidsen, der skal løsnes, før dækket dækkes.

Trin 4

Vip pumpehovedhåndtaget oprejst for at låse hovedet på ventilen. Begynd pumpning. Når varen er korrekt opblæst (kontroller inflationsmåleren på din pumpe), drej pumpens hovedhåndtag ned og løft hovedet fra ventilen.

Trin 5

Luk låsemøtrikken (til Presta-ventiler) og udskift eventuelle ventilhætter, der blev fjernet.

Del:
Kommentarer