Sådan bruges en Sauna Bælte

Sådan bruges en Sauna Bælte

Sauna bælter er prydet som enheder, der hjælper dig med at tabe og tommer af dine målinger. Selv om der ikke er videnskabelige data for at bevise rigtigheden af ​​disse påstande, har mange mennesker tilbudt anekdotiske beviser og påstande om effektiviteten af ​​enhederne. Det er vigtigt at forstå præcis, hvordan man korrekt bruger en saunaenhed, fordi forkert brug kan resultere i sundhedsmæssige problemer.

Sådan bruges en Sauna Bælte

Sæt sauna bæltet sikkert omkring et passende område af kroppen; dette kan være mave, talje eller hofter. Bæltet er fastgjort med velcro og kan justeres for nærhed og komfort. Rør bæltet ordentligt, så der ikke er krøller eller folder, men tag det ikke for stramt.

Indstil saunaens temperatur til maksimum eller så tæt på det maksimale som muligt for de første fem minutter. Derefter reduceres det til en temperaturindstilling mere behagelig. Sauna bælter opvarmes hurtigt, så vær forberedt på at den maksimale indstilling er noget ubehagelig og reducere indstillingen efter fem minutter.

Tjek din krop for at se, at du producerer sved, hvis du ikke har det, har du reduceret temperaturen for meget. Stå op og om muligt flytte rundt i stedet for at sidde for at forbrænde flere kalorier. Brug sauna bæltet i 45 minutter. Håndklæde selv tør - Hvis du gjorde det rigtigt, skal du være i blødning - og vent mindst 15 minutter før badning, brusebad eller endda at have en kold drink.

Bær en T-shirt, hvis du har følsom hud, fordi saunaens bælte kan forårsage hudirritation eller i nogle tilfælde endda forbrænder. Undgå at bruge sauna bæltet og sørg for at vente en passende periode mellem anvendelser, så din hud vender tilbage til normal farve og temperatur. Sørg for, at temperaturregulatoren er slukket efter hver brug.

Tips

En sauna bælte vil ikke være til nytte, medmindre ledsaget af sund kost og motion.

Advarsler

Brug ikke sauna bæltet i mere end 45 til 50 minutter ad gangen.

Del:
Kommentarer