SĂĄdan bruges en Radar Gun korrekt

SĂĄdan bruges en Radar Gun korrekt

En radarpistol er en elektronisk enhed, der bruges til at registrere hastigheden på et bevægeligt objekt. De fleste chauffører er opmærksomme på, at politibetjente bruger radarpistoler til at fange individer, der kører på motorveje og lokale veje. Amatør- og professionelle baseballklubber bruger også radarpistoler til at lære, hvor hurtigt en krukke kan kaste bolden fra højden til fangeren. Korrekt brug af en radarpistol er en ret simpel proces og er dybest set ikke mere end "peg og klik".

Sørg for, at radarpistolen er korrekt opladet, før du begynder at bruge den. Ellers kan du få falske hastighedsaflæsninger, når du bruger radarpistolen.

Indstil tilstanden til radarpistolen. De fleste radar pistoler vil have en "kontinuerlig" og en "trigger" mode. Den kontinuerlige tilstand giver dig mulighed for at registrere et objekts hastighed uden at trykke på en knap. Denne metode bruges ofte af medlemmer af highway patruljen. Når radarpistolen er indstillet til udløsermodus, skal du trykke på udløseren af ​​pistolen hver gang for at detektere et objekts hastighed. Baseball trænere foretrækker normalt udløsermodus for en radarpistol.

Stå mindst 25 meter væk fra det bevægelige objekt. Dette hjælper med at sikre, at du får en korrekt læsning. Hvor langt du står væk, bestemmes af, hvor langt detekteringsudstyret i din radarpistol strækker sig.

Peg pistolen, så objektet enten bevæger sig direkte mod radarpistolen eller direkte væk fra pistolen. Med andre ord, hvis du bestemmer hastigheden på en tonehøjde, skal du stå lige foran eller bag krukken, så du kan tegne en lige linje fra pistolen til baseball.

Tryk på triggeren, når objektet nærmer sig (eller bevæger sig væk fra) dig. Radarpistolen vil "bip" og tallene vises på skærmen. Disse tal angiver hastigheden af ​​det bevægelige objekt. Hvis radarpistolen er indstillet til kontinuerlig tilstand, behøver du ikke at trykke på triggeren, da pistolen automatisk registrerer objektets hastighed.

Del:
Kommentarer