SĂĄdan bruges en Perma Soft Denture Reliner

SĂĄdan bruges en Perma Soft Denture Reliner

Perma Soft Denture Reliners bruges, når dine proteser ikke længere passer snævert og bliver løs. I april 2011 var kittene tilgængelige online for $ 20 til $ 25; de er et billigere alternativ til at have dine proteser forbundet professionelt. Reliners kan gøre dine tandproteser fit som nye igen - og kan lindre tandkød fra ømme trykpunkter forårsaget af dårligt passende tandproteser.

Fjern dine proteser og skrub dem rent med en lille blød tandbørste og sæbe. Skru grundigt de kroge og kroge, der går imod tandkød og mundens tag. Tør med et rent papirhåndklæde. Skyl munden og sørg for, at der ikke er fødevarepartikler på tarmkirtlen. Smør petroleumsgelé over overfladen af ​​proteserne for at forhindre, at relinen holder sig fast.

Reline en protektion ad gangen. Anbring en flaske lyserødt pulver i blandekoppen. Hæld væsken i pulveret og rør om i et minut og 45 sekunder, eller indtil det har konsistens af honning. Spred det hurtigt i tandprotesen og spred det ud. Placer begge tandproteser i munden og bider så godt ned, men forsigtigt. Knyt ikke dine tænder, men hold en naturlig bid. Tag protesen ud efter tre minutter og kør koldt vand gennem det. Trim overflødigt materiale, der har udstrålet ud ved hjælp af en paringkniv. Udskift denture og bære det i yderligere tre minutter. Kontrollér, at du har trimmet alt overskydende materiale. Lad protesen stå i 20 minutter. Reline den anden tandprotein ved hjælp af samme procedure.

Placer protesen i vand og bagepulver og blød i mindst 20 minutter. Dette vil slippe af med smag og lugt, som mange mennesker finder ubehagelige.

Udskift tandprotesen, hvis det bliver ubehageligt. Du kan fjerne en Perma Soft denture reliner ved at gennemblød natten over i peroxidopløsning og skrælle det om morgenen. De fleste mennesker finder ud af, at tandprotesens relinere varer fra to måneder til to år.

Tips

Køb et ekstra reline kit til nødopgaver. Følg de instruktioner, der følger med produktet. Besøg en tandlæge hvert andet år for at kontrollere tilstanden af ​​tandkød og eventuelle resterende tænder. Tandkød og underliggende knogler krymper som mennesker alder, og dine proteser kan til sidst blive genskabt.

Advarsler

Har alt klar, før du blander pulveret og væsken. Vent ikke, før blandingen sættes, inden du placerer den i protesen, eller du vil ikke kunne sprede den.

Del:
Kommentarer