Sådan bruges en Lacrosse Scorebook

Sådan bruges en Lacrosse Scorebook

Lacrosse er en konkurrencedygtig og spændende sport, som normalt er ret høj scoring. Mens de, der ser et spil på tribunerne, kan bestemme standout-spillere, kan de have svært ved at bestemme, hvem der har flest mål eller hjælper, og hvor mange sparer goaltenderen har lavet. Lacrosse-holdets leder vil holde point i en lacrosse scorebook, der gør det muligt for ham at føre en oversigt over alt, hvad der sker i spillet.

Trin 1

Skriv ned navnene på hver spiller i startlinjen. Der er en linje til spillerens for- og efternavn, hans ensartede nummer og hans position. Hvis en erstatning kommer ind i linjen, er der et sted at skrive ned spilletiden, han lavede sit første udseende.

Trin 2

Hold styr på alle scoring-spil. Der er en plads i scorebooken til at skrive ned måletidspunktet, den spiller der scorede det og den spiller der lavede passet, der førte til scoren. Det hedder assistenten. Hold styr på alle scoring-spil i den rækkefølge, de har fundet sted. Dette gør det muligt for holdlederen eller den officielle scorer at holde en løbende score af spillet.

Trin 3

Optag hver spillers individuelle statistik i spillet. Da målene er scoret, er der et sted ved siden af ​​spillernes navn for at registrere antallet af mål en spiller scorer i spillet, og antallet hjælper også. I slutningen af ​​spillet, samlede antallet af karakterer lavet i mål scoring kategori og assisterende kategori for at bestemme sin produktion under spillet.

Trin 4

Optag hver straf som dommerens opkald. Hver gang dommeren kalder en straff på en spiller, vil han stoppe med at spille og meddele hvem straffen var på, og hvad overtrædelsen var. Hvis spiller A blev kaldt til krydskontrol i 10 minutters varemærket, ville du skrive det ned i din scorebook.

Trin 5

Markér ned alle gemmer af goaltenderen som de forekommer. Der er en kategori ved siden af ​​målmandens navn for sparer. Lav et mærke for hver gemt, der er lavet, og så samlede disse markeringer op i slutningen af ​​spillet.

Del:
Kommentarer