SĂĄdan bruges en Golds Gym Mini Stepper

SĂĄdan bruges en Golds Gym Mini Stepper

Gold's Gym mini stepper er en bærbar aerob trænings-maskine, der giver dig mulighed for at træne ved at simulere trappeklubberingen. At træne med en mini stepper giver dig en kardiovaskulær træning, mens du arbejder med musklerne i dine ben og underliv. Mini stepper leveres med to nonslip footpads og to aftagelige modstands-toning rør, samt en base og ramme. En lille computer viser oplysninger om tiden, forbrændte kalorier og antallet af fremskridt. Mini stepper sælger typisk i størrelsesordenen $ 49 til $ 80.

Trin 1

Saml mini stepper og læg den på en hård, flad overflade. Slut computerens sensortråd fra hovedrammen til den ledning, der er tilsluttet computeren. Monter computeren på mini-stepperens ramme.

Trin 2

Vælg en skærmtilstand for den elektroniske skærm. Du kan vælge at fokusere på forløbet tid, skridt pr. Minut, samlede skridt, brændte kalorier eller en roterende visning af alle dataene.

Trin 3

Juster pedalernes positionering ved hjælp af knappen på mini-stepper, hæv eller sænk pedalhøjden til et punkt, du finder komfortabel, men stadig høj nok til at generere en udfordrende træning.

Trin 4

Klatre op på fodstifterne af mini stepper et trin ad gangen. Sørg for, at din krop er afbalanceret på maskinen.

Trin 5

Tryk ned på hver fodpedal, skifte dine højre og venstre fødder for at starte din træning. Træd hurtigere for at øge din puls og få en mere intens træning. Træk langsomt for at reducere din puls.

Trin 6

Tag fat i de to modstandsdæmpende rør, der ligner bungee snor, med dine hænder og træk dem, mens du træder. Dette vil arbejde dine overkroppens muskler såvel som dine ben og gluteal muskler.

Del:
Kommentarer