Sådan bruges en Butterfly Massager

Sådan bruges en Butterfly Massager

Massage er en fantastisk måde at slappe af, og med Butterfly Massager kan du høste fordelene uden at skulle betale for en professionel massør. Ved hjælp af Electronic Muscle Simulation (EMS) sender Butterfly Massager elektroniske pulser ind i vævene i din krop, hvilket får musklerne til at indgå og slappe af. Processen genopliver kroppen, bygger muskler og er blevet sagt for at hjælpe folk med at tabe sig. Og med seks driftsformer kan alle finde intensiteten af ​​den massage, de er efter.

Vedhæft Butterfly Massager til den del af din krop, du vil massere. 'Butterfly' sucker pads på bunden af ​​Massager vil holde enheden på plads.

Tryk på den sorte pil, der er mærket "Til" for at starte massageren.

Drej drejeknappen øverst på Butterfly Massager for at vælge et program. Programmer spænder fra dyb massering til en muskel toning træning. Programmet du vælger vil blive indikeret ved blinkende LED-lys øverst på massageren.

Tryk på de sorte pile for at vælge et niveau, fra en til 10, inden for hvert program.

Hold den sorte pil, der er mærket "Off", nede for at stoppe massageapparatet. Hvis den ikke stoppes manuelt, stopper Butterfly Massager automatisk efter 15 minutter.

Del:
Kommentarer