Sådan bruges en bærbar sugemaskine

Sådan bruges en bærbar sugemaskine

Sugemaskiner bruges til at fjerne væsker som sekretion og slim fra kropshulder. Læger foreskriver undertiden en bærbar sugemaskine til patienter for at fjerne sekret og slim fra luftvejene. Det bruges generelt i hals og næse for at øge vejrtrækningen. Det hjælper også med at gøre spise og tale mere behagelig. For at betjene maskinen sikkert og effektivt skal du følge anvisningerne omhyggeligt. Med disse grundlæggende trin kan du betjene din bærbare sugemaskine med succes.

Anbring den bærbare sugemaskine på en robust overflade og sæt den i en stikkontakt. Kontroller afbryderen på siden af ​​maskinen for at sikre, at den er i "OFF" position.

Vask dine hænder grundigt med varmt vand og sæbe, og tør derefter grundigt. Tilslut den ene ende af 4 tommer slangen til låget i opsamlingsbeholderen, og tilslut derefter den anden ende til sugekateteret.

Kontrollér rørene for at sikre, at de er alle sikret, før du bruger den bærbare sugemaskine, og drej derefter maskinen til "ON" -position. Juster trykket på sugemaskinen til det ønskede niveau.

Placer patienten i en behagelig position, med hovedet støttet af en pude. Sæt sugekateteret ind i patientens mund, mens du langsomt skubber det mod mundens bagside. Sugningen skal skubbes lige til bagsiden af ​​halsen. Hvis patienten begynder at gag, betyder det at du er gået for langt. Fjern straks sugningen.

Sugning i mindst 10 sekunder ad gangen. Sug destilleret vand ind i kateteret mellem hver sugning. Sluk sugemaskinen, når du er færdig med at suge.

Advarsler

Lad væskerne ikke ophobes over sugekonservens fyldgrænselinje.

Sug aldrig i mere end 15 sekunder.

Del:
Kommentarer