Sådan bruges den laterale lår træner

Sådan bruges den laterale lår træner

Den laterale lår træner er en øvelse, der kombinerer aerob aktivitet med muskel træning. Først var disse maskiner kun tilgængelige via en infomercial. Du kan nu købe versioner af dem i butikker og online. Maskinen fungerer som en trappeoptrækningsmaskine; I stedet for dine fødder og ben kun bevæger sig lodret, har lårtrænerne dine fødder lodret og udad. Dine fødder bevæger sig i det væsentlige diagonalt mod jorden. Lære at bruge den Lateral Lår Trainer korrekt kan være yderst gavnlig for din muskel tone og overordnede udseende.

Trin 1

Tryk og hold knappen nede på skærmbilledet digital timer. Denne skærm er placeret øverst på højre fodpedal. Ved at holde knappen nede, indstilles skærmen til 0 og giver dig mulighed for at spore dine fremskridt.

Trin 2

Juster spændingskontrollen mellem de to pedaler. Det er en lille stang med en bold, der kan bevæge sig fra venstre til højre. Jo længere venstre, jo mere spænding vil du have. Jo længere ret, jo mindre spænding vil du have. Enten ekstremer kan være svært. Hvis du er en nybegynder, skal du flytte kontrollen til midten eller lidt til højre.

Trin 3

Placer den tilsvarende fod på pedalen, der er tættest på jorden. Placer din anden fod på den tilsvarende pedal og opretholde din balance. I første omgang vil balancen være dit hovedproblem på den laterale lår træner.

Trin 4

Tryk på den højere fod ned og ud. Dette vil flytte den modsatte fod op og ind. Fortsæt med at gøre dette igen og igen. Dette er træningen. Du bør føle muskelbrug i dine ydre lår, lavere mave og nedre ryg.

Trin 5

Tjek din kropsholdning. Sørg for at stå op med en lille bøjning fremad i taljen. Dette vil hjælpe dig med at holde din balance og vil arbejde dine rygmuskler på den rigtige måde.

Trin 6

Fortsæt med at udøve i mindst 20 minutter. Du bør føle din hjertefrekvens stigning og sved begynder at danne.

Del:
Kommentarer