Sådan bruges Combat Sambo teknikker

Sådan bruges Combat Sambo teknikker

Combat sambo er en specialiseret form af det russiske kampsystem, der blev oprettet for sovjetiske specialstyrker og politiet. I dag er kamp sambo teknikker brugt over hele verden som en yderst effektiv hånd-til-hånd kamp kamp stil. Fra traditionelle judo kaster til strejker og våbenhåndtering, følg disse trin for at bruge kampsambo teknikker.

Lær kaster og takedowns. Et af grundene til kampsambo og sambo generelt er judo-stil kaster og takedowns. Disse kaster og takedowns udnytter din viden om sambo til at svække en modstander i en indsigelsesposition, før modstanderen kan smide et spark eller slag eller trække et våben.

Brug kamp sambo strejker. Bekæmpe sambo strejker begynder i meget nært hold og bruges mest effektivt i kombination med en takedown eller kaste. Øvelsesteknikker som slagtekombinationen, der bruger vægten af ​​modstanderen i midten af ​​et slag til at afbøde angrebet og svinge modstanderen til jorden.

Lær hold og låse. Combat sambo har et gennemtænkt system med arm- og benlås, skuldernøgler og chokeholdere. Mange af disse låse og hold er brugt som det sidste skridt i kast eller takedown og kan improviseres fra en række vinkler og positioner. For virkelig at bruge kampsambo teknikker til den fulde effektivitet, mestre nogle af de vigtigste grappling bevægelser.

Deal med våben. Måske er en af ​​de største forskelle mellem kampsambo og andre former for sambo, at kampsambo lærer dig, hvordan man effektivt håndterer våben som kanoner og knive. Lær kamp sambo kniv forsvar teknik, der fokuserer på at få kontrol over kniv hånden og overfaldsmandens krop, så du kan dreje kniven på angriberen.

Del:
Kommentarer