Sådan bruger du den digitale monitor på Gazelle Edge

Sådan bruger du den digitale monitor på Gazelle Edge

Gazelle Edge er den mest basale version af Gazelle-serien af ​​elliptiske træningsmaskiner. Fremme på tv-infomercials og shopping-netværk af fitness guru Tony Little, skaber Gazelle modstand og kardiovaskulær træning gennem brug af et pedal- og håndhåndtag system, som virker de fleste muskler fra skuldrene til fødderne. En digital skærm på maskinen viser din puls, brændte kalorier, brugt tid og tilbagelagt afstand, hvis du gik.

Begynd at flytte armene og pedalerne til motion. Udfør en opvarmning ved at udøve med moderat intensitet i tre til fire minutter og langsomt øge din puls til det ønskede mål for den træning, du ønsker at skabe. Dette vil bedre koordinere din puls, muskel fleksibilitet og blodcirkulation.

Tryk på din tommelfinger på den digitale skærmens tommelfingerknap for at gøre det muligt for maskinen at læse antallet af slag pr. Minut, som dit hjerte slår. Forøg eller mindsk din indsats for at få, og forblive, i den ønskede hjertefrekvens, du ønsker.

Begynd at bestemme din målpuls for en bestemt øvelse ved at trække din alder fra 220 for at få din maksimale puls.

Lav en begynder træning ved at udøve 50 til 65 procent af din maksimale hjertefrekvens. Dette vil hjælpe dig med at opbygge kardiovaskulær udholdenhed for bedre træning. American Heart Association anbefaler, at voksne udøver dette intensitetsniveau i 30 minutter, fem gange om ugen. Multiplicer din maksimale hjertefrekvens med.50 og.65 for at holde dig i denne målpuls ved at bruge Gazelle-skærmen til at holde styr på din træningsintensitet og dens effekt på din puls.

Lav en aerob træning ved at udøve 70 til 85 procent af din maksimale hjertefrekvens. AHA anbefaler voksne at udøve dette intensitetsniveau tre gange om ugen i 20 minutter eller længere som et alternativ til træningen beskrevet i det foregående trin. Brug din digitale skærm hvert par minutter for at holde styr på din træning.

Læs hastighedsrapporten på din digitale skærm for at se, hvilken hastighed du arbejder, når du er i en af ​​dine målpulser. Hvis du opdager, at en bestemt hastighed konsekvent holder dig i din målpuls, skal du kontrollere hjertefrekvenslæsningen sjældnere under træningen, så du kan holde begge hænder på Gazelles håndtag og fortsætte din træning.

Spørg antallet af kalorier, der er brændt under din træning for at opfylde dine vægttabsmål for motion. Du bliver nødt til at forbrænde 500 kalorier mere end du tager i hver dag i syv dage for at tabe et kilo vægt pr. Uge ifølge Mayo Clinic.

Reducer intensiteten af ​​dit hjerte i løbet af en tre til fire minutters nedkøling ved gradvist at sænke din puls til under 100 slag i minuttet.

Del:
Kommentarer