SĂĄdan bruger du Biofreeze mens du er gravid

SĂĄdan bruger du Biofreeze mens du er gravid

Graviditet er en tid, hvor en kvindes krop ofte er yderst achey. Det er også en tid, hvor brugen af ​​mange lægemidler og andre lægemidler ikke anbefales på grund af mulig skade for det ufødte barn. Biofreeze, en mentolbaseret creme hjælper lette muskelsmerter. Men er det sikkert at bruge under graviditet? Biofreeze-firmaet anfører på sin hjemmeside, at Biofreeze ikke er sikkert til brug under graviditeten. Dette skyldes ikke, at det har vist sig at forårsage skade på ufødte babyer, men fordi det aldrig er blevet testet. Biofreeze er en kombination af naturlige ingredienser, herunder mentol, hollykstrakt, calendula, kamille, enebær bær, Echinacea og hvid te. Imidlertid skal gravide være forsigtige med de medicin, de udsættes for, fordi de kan være skadelige for at udvikle babyer. Bare fordi det ikke indtages, eller fordi det er naturligt afledt, betyder det ikke, at det er helt sikkert til brug, når det er gravid, hvilket gør det særligt vigtigt at foretage forskning. Faktisk viser hjemmesiden www.safefetus, et clearinghus med information om forskellige lægemidler og deres sikkerhed for at udvikle babyer, mens BioFreeze ikke er opført som en specifik fare (det er ikke inkluderet i databasen), mange af ingredienserne er usikre (f.eks. menthol) på grund af manglende test og ikke fordi de har vist sig at forårsage skade.

SĂĄdan bruger du Biofreeze mens du er gravid

Bestem, om du vil bruge Biofreeze, når du er gravid. Biofreeze-mærket angiver, at du bør spørge din læge før brug, hvis du er gravid eller ammer.

Anvend Biofreeze sparsomt, hvis du beslutter dig for at bruge det under graviditet. Hvis Biofreeze hjælper dig med at lindre smerter og du beslutter dig for at bruge det, skal du bruge så lidt som muligt for at reducere eksponeringen så meget som muligt. Du kan også overveje at bruge Biofreeze, der kommer i en applikator for at begrænse din eksponering.

Måske bruge andre former for smertehåndtering. Tylenol er sikkert under graviditet ved anbefalede doseringer. Stretching, massage, fysioterapi og endda akupunktur kan medføre lindring af ubehag under graviditeten.

Tips

Undgå varme. Varme bade og varmepuder føler sig godt til ømme muskler, men anbefales ikke til gravide, fordi der er risiko for at hæve kropstemperaturen over en, der er sikker for den udviklende baby.

Advarsler

Kontakt din læge, inden du bruger Biofreeze, hvis du er gravid eller ammer.

Del:
Kommentarer