Sådan brændes THC fra fedt

Sådan brændes THC fra fedt

Tetra Hydro Cannabinol (THC) er et kemisk stof, der findes i marihuana planter. Lavt doser af THC bruges til medicinske formål for at reducere smerte, kvalme og tab af appetit. Men højt forbrug af marihuana, gennem rygning og mad, har negative virkninger på vores åndedrætssystem, reproduktionssystem, det kardiovaskulære system - og selv i vores immunsystem. Så i mange lande er THC udpeget som et ulovligt stof. Det bliver deponeret i vores fedtceller og skal brændes væk.

Trin 1

Regelmæssigt motion. Brug din tid til at jogge, løbe eller gå i gang, alt efter hvad du foretrækker. Motion er den mest effektive måde at forbrænde fedt fra kroppen. Således hjælper regelmæssig motion med at slippe af med THC, som er opbevaret i kroppens fedtceller.

Trin 2

Drik masser af væsker. Drik masser af vand og sportsdrikke. Du skal holde salt- og elektrolytniveauet afbalanceret i kroppen. Vand absorberer salt og elektrolytter, så det er bedre at også forbruge nogle sportsdrikke, der er fulde af salt og elektrolytter.

Trin 3

Modificer din kost. Reducer fede fødevarer og sukkerindtag. Dette hjælper med at forbrænde det allerede deponerede fedt, snarere end at koncentrere sig om nye kilder. Forbrug fiberfuld mad til at tage fedtet ud gennem afføring. Øg vegetabilsk indtagelse så meget som muligt, og hold dig væk fra kunstig mad. Desuden fjerner tranebærsaft effektivt toksiner gennem urin. I stedet for at have et par større måltider skal du spise flere små måltider. Som spisning øger ofte stofskiftet og forbrænder THC.

Trin 4

Svæd din krop for at fremskynde afgiften. Tag saunaer, dampbad og motion kraftigt for at fremme en sund sved. Du bør tage yderste omhu for at sikre, at din krop ikke dehydrerer for meget.

Del:
Kommentarer