Sådan brændes 5.000 kalorier pr. Dag

Sådan brændes 5.000 kalorier pr. Dag

Her er den gode nyhed: Bare ved at leve og trække vejret brænder du allerede mere end 1.000 kalorier om dagen. Nu er de ikke så gode nyheder: For at ramme et mål på 5.000 kalorier brændt om dagen, skal du lægge alvorlig tid og kræfter på strategisk bevægelse. Intet sletter disse fries og det ryster i hjerteslag tid det tog at forbruge dem. Men du kan rive gennem 5.000 kalorier dagligt som en kortvarig, major-mojo kick-starter til et vægttab program.

Resting Metabolic Rate Bonus

Kalorier giver energi til din krop til at fungere, så du brænder nogle hvert øjeblik du lever. Det hedder din hvilende metabolisk hastighed og du kan trække din RMR fra et daglig mål på 5.000 kalorier til en nano-anden blast af følsomme endorfiner. Så har du kaloriebalancen - dosis af virkeligheden - at håndtere.

Kort metode til beregning af RMR: Tilføj et nul til din vægt. Dette er omtrent den mængde kalorier, der kræves for at opretholde livet uden ekstra aktivitet. Træn nu din faktiske estimerede kalorieforbrænding ud baseret på aktivitetsniveau: Stillesiddende - Tilføj 20 til 30 procent af din RMR til din RMR. Moderat Mover - Tilføj 50 procent af din RMR, hvis du er aktiv hele dagen. Tung aktivitet - Tilføj 60 til 80 procent af din RMR, hvis du arbejder konstruktion, kør en pedicab, male huse eller installere landskabspleje.

Dine samlede tal fortæller dig den reelle forskel mellem din normale dag og en 5.000 kaloriefrøndag.

Gå lang og stærk

Korte udbrud af aktivitet er ikke til at skære det. Du bliver nødt til at vælge intense aktiviteter, som du kan opretholde i mindst 30 minutter ad gangen, og længere er bedre. Og husk, jo mere du vejer, jo højere din RMR og jo flere kalorier det tager at flytte disse pund gennem en aktivitet. Bantamvægte har ulempen i denne søgen, selv om de sandsynligvis har lavere vægttabsmål. Nogle aktiviteter, der spiser kalorier er: aerobic med høj effekt, stationær cykling og elliptiske træningsbaner i gymnastiksalen; håndbold, kampsport, løbshastighed, vandpolo og beachvolleyball til eftermiddage og weekend møder og konkurrencedygtige spil; sne skovlning, træhakning, manuel græsplæning og grooming heste som nødvendigt pligter. Bland og match for at passe nok bevægelse til en dag for at opfylde målene for kalorieudgifter.

Ekstremer og saldi

Hvis dit mål er at nå en sundere vægt, trimme onde pund og få alvorligt pasform, brænder 5.000 kalorier om dagen som en kortsigtet strategi kan give den lancering, du har brug for. Men det er en hård plan at opretholde, medmindre du træner heltid til OL - og det er for ensidig en tilgang til at få dig virkelig sund.

Slap af efter din spektakulære start med en smart combo af en nærende, lavt kalorieindhold og et intensiveret men realistisk træningsregime. Byg muskler, som forbrænder flere kalorier end fedt, selv når du hviler. Planlæg gendannelsestider for at undgå skader, der kan sidelinje dig, så du brænder færre kalorier.

Hver 3.500 kalorier er et pund værd, men du mister det. Sænk dit daglige indtag med 500 kalorier, og du kan miste et pund om ugen. Forøg dit aktivitetsniveau med en udgift på yderligere 500 kalorier om dagen, og det er et andet pund. Balancen er en smuk ting.

Fuld nedsættelse

Et stort mål kommer til en høj pris - i kalorier. Overvej en ekstrem eventyr weekend eller tilmelding til en triathlon for at øge din motivation for brænding med høj kalorieindhold. Målet om 5.000 om dagen er en ret macho tilgang, så vær sikker på at check ind hos din læge for at få det helt klart for din plan.

Triathlon kombinerer cykling, svømning og løb til en grueling test af fitness og hastighed. Harvard University tildeler halve timers kalorieunderskud for disse aktiviteter baseret på kropsvægt. Cykling ved 16 til 19 mph vil koste dig 360 kalorier ved 125 pounds og 533 kalorier ved 185 pounds. Svømning kraftige omgange bruger henholdsvis 300 kalorier og 444 kalorier. Kører en 6-minutters mile spiser op 495 til 733 kalorier hver halve time baseret på din vægt. At opretholde dette intensitetsniveau i timer er ikke realistisk; kalorieantal falder lige sammen med hastighed og indsats udnyttet.

Weekendkrigere vejer 150 pund på ekstreme eventyr kan bruge 544 kalorier i timen klatring, 612 kalorier pr. time langrend og 500 til 600 kalorier i timen SCUBA dykning. Jo mere sjov du har, jo mindre er det som det virker.

Del:
Kommentarer