SĂĄdan bringes et sukkerniveau hurtigt ned

SĂĄdan bringes et sukkerniveau hurtigt ned

Hvis du har nogen form for diabetes, ved du, at du aldrig vil have dit blodsukker til at spike over 300, da det kan skade dine organer og resten af ​​din krop alvorligt. Men ting som kost, stress, sygdom og infektion kan få blodsukkerniveauerne til at gå midlertidigt ud. Hvis dit blodsukkerniveau stiger over 300, skal du omgående kontakte en læge. Hvis du skal vente med at se en læge eller ikke kan komme til en, er der et par hurtige løsninger, du kan gøre for at få niveauet til at falde.

Træn kraftigt i mindst en halv time. Hvis der er for meget sukker i din blodstrøm, vil træning hjælpe med at bruge noget af det sukker og energi, og dit blodsukkerniveau skal derfor falde. Når du har arbejdet i en halv time, skal du bruge et blodsukkerovervågningsapparat til at kontrollere dit niveau igen. Hvis det stadig ikke er lav nok, overveje at udøve i længere tid. Aktiviteter som aerobic, jogging og jumping jacks er gode kardiovaskulære øvelser, der får din puls op og brænder energi hurtigt.

Drikke tre til fire glas vand efter hinanden og urinere så hurtigt som muligt. Store mængder vand vil hjælpe med at fortynde sukker i din blodstrøm og urinering hjælper med at skylle noget af sukkeret ud af din krop. Efter at have drukket vandet og urinerer, skal du teste dit blodsukkerniveau igen. Drik mere vand og gentag processen, hvis dit niveau stadig ikke er lavt nok. Hvis det er muligt, skal du gøre dette trin i forbindelse med trin 1 som krævende motion, og du skal hydrere din krop og drikke vand.

Spis en samling fødevarer, der er lavt på det glykæmiske indeks, eller det vil hjælpe med at bringe blodsukkerniveauet ned. Fødevarer som hvidløg, æg, løg, jordnødder og jordnøddesmør er alle lavt på det glykæmiske indeks og hjælper med at stabilisere dit blodsukkerindhold. Spis røræg med hakkede løg, en håndfuld jordnødder eller smør nogle jordnøddesmør på selleripinde. For din daglige kost er det bedst at afbalancere fødevarer, der er højt på det glykæmiske indeks, med lave fødevarer (se Ressourcer).

Advarsler

Disse tips er kun ment som back-up-løsninger, hvis du ikke kan komme ind for at se en læge. Det er bedst at være sikker og se en læge læge straks, hvis dit blodsukker niveau risikerer at spike.

Del:
Kommentarer