Sådan Bowl

Sådan Bowl

Bowling er en sjov og nem at lære fritids sport. Ved at udvikle lydmekanik tidligt kan du undgå leveringsfejl, der kan blive sværere at fikse, når du har bowling i et stykke tid. Når du udvikler konsistent form og frigivelse, kan du udvikle bedre skudnøjagtighed og den rette krog, der er nødvendig for at tjene strejker.

Find den rigtige bold

Mænd bowler normalt med 15- eller 16-pundskugler, mens kvinder skål med 10 til 12 pund bolde. Børn skal beregne et pund for hvert år. Brug en tungere bold, hvis du er større eller stærkere eller en lettere bold, hvis du er mindre i statur. En bold, der er for tung, er svær at rulle og styre; En bold, der er for lys, giver dig ikke den ønskede virkning. Bowling med en kugle, der er specialfremstillet til din hånd og fingerstørrelse, er meget lettere end at finde den rigtige pasform med en "huskugle" ved gaden.

Bowling Grip

Start med det konventionelle greb, og sæt tommelfingeren helt ind i tommelfingslen og dine mellem- og ringfingre helt ind i fingerhullerne. Dette er et stabilt, let-til-mestergreb. Som du bliver mere komfortabel, kan du sætte dine to fingre ind i bare den anden knok for at få mere kontrol over bolden. Udførte bowlers bruger et fingerspidsgreb og sætter fingrene i hullerne lige til den første knok, så de kan sætte mere krog på bolden.

Udgangspunktet

Start to inches fra den ufuldkomne linje, og tag derefter fem normale trin tilbage mod toppen af ​​banen. Hvor du stopper er dit udgangspunkt at skåle. Placer indersiden af ​​din venstre fod på midtpunktet, hvis du er højrehåndet, og højre fod lidt bag den, to inches til højre. Brug den modsatte holdning, hvis du er venstrehåndet. Stå oprejst og afbalanceret med knæene bøjet lidt. Hold bolden på din stærke side, tæt på din krop, med din stærke hånd på bunden og din hånd uden at støtte den. Start med bolden taljen højt eller lidt højere.

Bowling Motion

Brug en pendul bevægelse til skål. Tag dit første skridt med foden på din bowling side. Højrehåndede bowlers vil træde til højre, venstre, højre, venstre og slip. Venstrehåndede bowlere vil gøre det modsatte. Når du tager dit første skridt, skal du rette din albue og udvide din bowlingarm lige mod banen. Start derefter din downswing, med bolden forbi benet mens du tager dit andet skridt. Fortsæt i ryggen swing, med bolden nå det højeste punkt bag din ryg, mens du tager dit tredje trin. Derefter bringe bolden fremad, med bolden kommer forbi dit ben, da du tager det glidende fjerde skridt mod den foul line.

Bowling Release

Mål din plantefod på dit mål. Sørg for, at din arm har krydset din krop, og din forreste fod glider op mod den forkerte linje, inden du slipper bolden. Slip din tommelfinger ud af tommelfingslen, og drej derefter fingrene lidt, mens du slipper dem hurtigt fra deres huller. Hold din underarm og din håndled action lige. Hold dine skuldre firkantede til målet. Hold dig afbalanceret, efter at du har slået bolden og følg med med din forreste sving. Afslut med dine skuldre stadig square. Lær at skåle lige, konsekvent, før du forsøger at sætte en krog på bolden.

Bowling Mål

Forstiften er nr. 1 pin. I anden række er nr. 2 til venstre og nr. 3 er til højre. "Lommen" til højrehåndede bowlers er mellem nr. 1 og nr. 3 stifter. For lefties er det mellem nr. 1 og nr. 2. At ramme lommen skaber den bedst mulige pin handling og den højeste sandsynlighed for en strejke. Brug målpile på banen, typisk ca. 15 fod forbi den ujævne linje for at styre dit skud. Start ud ved at fokusere lige til højre for midtpilen, hvis du er højrehåndet, og til venstre, hvis du er venstrehåndet. Lav justeringer baseret på dine resultater.

scoring

Der er 10 rammer i et bowling spil. Hvis du slår ned alle 10 ben på den første rulle, får du en strejke, og din tur er op. Hvis du slår ned alle 10 ben med to ruller, er det et ekstra. Strejker er værd 10 point for de 10 pins, plus værdien af ​​dine næste to ruller. Reservedele er værd 10 point, plus værdien af ​​din næste rulle. Hvis du undlader at slå ned alle stifterne, er din score for denne "åbne" ramme antallet af faldne stifter. Hvis du ruller en strejke på den første levering af 10. ramme, modtager du yderligere to leverancer. Hvis du ruller et reservedele på de første to leverancer af 10. ramme, modtager du endnu en levering. Hvis du forlader den 10. ramme åben efter to leverancer, er dit spil færdigt. Resultatet for den 10. ramme er det samlede antal stifter, der er slået ned i rammen. Maksimumspunkterne for hver ramme er 30, og maksimumspunktet for et spil er 300.

Del:
Kommentarer