Sådan bortskaffes en aluminiumsskål

Sådan bortskaffes en aluminiumsskål

Hvis du har en bat i aluminium, der sidder i bedre dage, kan du tænke på at smide det ud med skraldespanden. Det er en mulighed, men hvad du måske ikke er klar over er, at aluminium flagermus er genanvendeligt. Ikke alene er aluminium i stand til at blive genanvendt, det er et af de få ting, der kan genbruges fuldstændigt.

Fjern grebet der dækker håndtaget på flagermus. Da grebet ofte er lavet af gummi eller læder, kan det ikke genbruges med aluminium. Du skal muligvis bruge en kniv til at fjerne grebet.

Ring til dit lokale genbrugscenter. Spørg dem, hvis aluminiumsfladden kan genbruges med daglige genstande som aluminiumsburger og aluminiumsfolie. Hvis ikke, spørg dem, om de har nogen måde at genbruge flagermusen på. Hvis de ikke kan hjælpe, må du ikke smide batret helt endnu.

Tag din aluminiumsfladder til en metalforhandler. De vil være i stand til at tage et bredere udvalg af metaller, som dit lokale genbrugscenter måske ikke kan klare.

Hvis du er interesseret i at modtage økonomisk kompensation for din aluminiumsfladder, skal du ringe til forskellige genbrugscentre og skrotbrugere. Ligesom aluminium dåser kan ofte handles kontant, det samme gælder for en aluminiumsfladder.

Del:
Kommentarer