SĂĄdan bortskaffes batterier

SĂĄdan bortskaffes batterier

Sådan bortskaffes batterier. Batterier hjælper os med at strømme vores enheder, der er nødvendige i erhvervslivet, skolen og hjemmet, men de dør til sidst. Nogle batterier ender med at genanvendes, mens andre har brug for korrekt bortskaffelse på grund af miljømæssige problemer som følge af deres giftige metaller - nikkelcadmium, kviksølv, alkalisk blybatteri og nikkelmetalhydrid. Bortskaf batterierne korrekt for personlig sikkerhed og et rent miljø.

Gå til webstedet for miljøressourcer earth911.org (se Ressourcer nedenfor). Webstedet er nationens førende miljømæssige ressourcehovedkvarter og lister over alle farlige affaldsafvalningssteder.

Indtast ordet "batteri" og din postnummer, by eller stat i dialogboksen.

Vælg et center i nærheden af ​​dig for at kassere dine batterier sikkert. Se navn, adresse og telefonnumre angivet.

Klik på et steds navn og se de varer, de accepterer. Ring efter specielle oplysninger vedrørende håndtering af bestemte typer batterier.

Fjern svage eller døde batterier fra deres kappe.

Anbring hvert batteri i en separat, forseglet plastpose. Hvis du har korroderet slidbeskyttelse til dine hænder.

Tag batterierne til dit lokale bortskaffelsessted for farligt affald.

Tips

Kontakt din lokale byregering for yderligere instruktioner vedrørende bortskaffelse af batterier. Nogle områder opretholder en speciel drop-off eller afhentningsdag gennem et affaldshåndteringsfirma. Mange byer tilbyder en recycle drop-off boks i rådhuset eller Department of Public Service. Nogle kommuner tillader, at visse alkaliske batterier afsættes i dit almindelige skraldespand. Spørg byen om dette, da det varierer. Ring til din lokale bilforretning eller et batteriforbindelse for at se, om de accepterer døde bilbatterier.

Advarsler

Forlad aldrig døde eller svage batterier i samme taske eller beholder. Disse kan indeholde en lille mængde strøm og antændes, når de kontaktes.

Del:
Kommentarer