SĂĄdan blokerer du fra den stramme endeposition

SĂĄdan blokerer du fra den stramme endeposition

Det er en af ​​de vigtigste og alsidige positioner på fodboldens offensive side. En stor stram ende er et aktiv for enhver lovovertrædelse. Nogle hold bruger deres stramme ender som en anden bred modtager, fordi hans primære ansvar går ned og gør store play-receptioner. Andre hold bruger den stramme ende som en anden tackle og bruger det meste af sin tid til at blokere defensive linemen og linebackers. Dette kan måske ikke bringe den samme herlighed, der fanger nøglen 3. nedpasset i fjerde kvartal, men en stram ende, der kan blokere, er en uvurderlig egenskab.

Demonstrere en aggressiv holdning. Tøv ikke med at blokere en lineman eller en linebacker på et løbende spil. Hvis dit hold spiller imod et aggressivt løbet forsvar, vil den stramme ende til blokering gå langt for at bestemme succesen af ​​det løbende spil. Uanset om du hjælper den offensive tackle med en 2 til 1 blok af defensive ende, eller du skal tage en udenfor linebacker, skal en stram ende gøre den blok, som om spillet afhænger af dets succes.

Forstå dine blokeringsvinkler. Du vil næsten altid være den anden mand i, når du blokerer en defensiv lineman. Selvom du måske bliver opvejet med 30-50 lbs, når du får denne opgave, bliver du bedt om at demonstrere din sejhed og overkropsstyrke. Du bliver også bedt om at få ham til at bevæge sig væk fra legetøjet, så boldbæreren har mere plads til at løbe eller quarterbacken har mere tid til at passere. Lad ikke den defensive ende mand håndtere dig og smide dig til side. Det betyder at du skal komme i det første slag og holde fast i brystet, indtil du hører fløjten. Du vil sandsynligvis blive pummeled og slået, men du kan ikke lade ham kaste dig til side.

Varier din teknik, når du spærrer en ekstern linebacker. På et løbende spil er ideen at komme imellem boldbæreren og tackleren og hold din position. Udenfor linebackers er blandt de mest atletiske og aggressive spillere på banen. At vinde den kamp vil være meget svært i det lange løb. Men hvis du kan få din krop imellem ham og kuglebæreren og banke ham off-stride øjeblikkeligt, der vil give nok af en krølle til at løbe tilbage for at komme igennem og gøre et stort spil.

Downfield blokering er en meget mere velsmagende opgave. Dette er, hvad stramme ender nyder. I stedet for at blive bedt om at tage på en kraftig defensive lineman eller en atletisk linebacker, skal den stramme ende komme ned og blokere en defensiv ryg. Denne gang har den stramme ende vægten og styrkefordelen. Når en stram ende har cornerback eller sikkerhed i hans seværdigheder, kan blokken normalt leveres effektivt. Imidlertid er defensive ryggen hurtigere og kan undgå blokken, hvis de overvåger feltet, da de trænes. Det er svært at snige sig op på en sikkerhed på 190 pund, men det er bare hvad en stram ende skal gøre meget af tiden.

Hold dine blokke hele vejen igennem fløjten. Må ikke stoppe bare fordi du har leveret det oprindelige slag og linebackeren eller defensiv lineman har formået at komme væk. Kom efter din mand igen og gør hvad du kan for at give boldbæreren (eller modtageren) pladsen til at komme ud i det åbne.

Del:
Kommentarer