Sådan bliver du tennislinjedommer

Sådan bliver du tennislinjedommer

Når du her er ordet "ude" knækket højt og hårdt, er det sandsynligt, at en linjedommer har fået hendes ørnøjne trænet på dit tennisspil. Inden for United States Tennis Association er der mange tennis officielle certificeringer og flere niveauer inden for hver. En USTA line dommer kan arbejde på lokalt, nationalt eller fagligt niveau; hver enkelt har specifik træning, test og krav på banen.

Trin 1

Hent den nuværende "Friend in Court", et hæfte indeholdende reglerne for tennis, koden og USTA turneringsreglerne, eller få adgang til det online på USTAs hjemmeside. Du skal vide og forstå reglerne grundigt.

Trin 2

Deltag i USTA, et krav til alle USTA embedsmænd. Besøg USTA hjemmeside for at få oplysninger om medlemskab og kontaktoplysninger til formanden for embedsmænd i dit område. Kontakt din USTA sectional eller distriktsformand for embedsmænd for at få oplysninger om umpire træning og testning.

Trin 3

Bliv en foreløbig dommer, en officiel embedsmand. Dette kræver ikke at deltage i et USTA-kursus, men du kan blive pålagt at deltage i en træning i dit område og bestå en åben bogtest. Hent et datakort efter afslutningen af ​​testen, fra din sektionsformand. Udfyld det. Få det underskrevet af formanden. Vend det til USTA tjenestemandens kontor, der angiver, at du har taget testen for klassifikationen af ​​ordregiveren. Dette vil føje dig til USTAs database over certificerede tennis embedsmænd.

Trin 4

Bliv involveret i lokale turneringer for at blive bekendt med USTA turnering og officielle regler. Deltag i de nødvendige kurser og bestå de skriftlige prøver, der er passende for denne type klassificering for at blive certificeret som USTA-linjespiller. Officiere i mindst 10 dage som linjespiller med en tilfredsstillende evaluering. Opbevar et datakort opdateret med de begivenheder, du har arbejdet, og have eventchefen for dommere eller dommere validere dit kort. Skift dit kort hver oktober til din sektionsformand.

Trin 5

Vedligehold din USTA line umpire certificering og arbejde 20 dage som line dommer på nationalt, ITF og professionelle turneringer med tilfredsstillende nationale evalueringer for at blive en national line umpire. Optag alle turneringer og træningssessioner, du deltager i, på et datakort. Få den valideret af chef for dommer eller dommer på hver begivenhed, du arbejder og indsend den til din sektionsformand hver oktober.

Trin 6

Vedligehold din USTA national line umpire certificering og arbejde 50 dage som linjedommer ved professionelle turneringer med præmiepenge på mindst $ 50,000 for at blive en professionel linjespiller. Nogle af de kampe, du arbejder, skal have præmiepenge på mindst $ 150.000. Optag de begivenheder, du arbejder på dit datakort, få kortet valideret og send det til den nationale formand for embedsmænd.

Del:
Kommentarer