Sådan bliver du regelmæssigt Naturligt

Sådan bliver du regelmæssigt Naturligt

Sådan bliver du regelmæssigt Naturligt. Forstoppelse er ubehageligt og usundt. Du behøver ikke købe afføringsmidler for at holde sig regelmæssigt. Disse sunde tips vil hjælpe dig.

Væskeindtag

Drik masser af væsker hver dag. Hvis du sveder for meget eller har feber, taber du væsker. Udskift væskeindtaget og drik mindst 6 otte ounce briller om dagen. Væsker skubber faste stoffer gennem tarmene og gør det lettere at evakuere.

Hold frugtsaft handy. Frugtsaft, især prune juice, tilføjer fiber og væske samtidig til din kost. For dem, der ikke kan tænke på prune juice, prøv at varme det i mikrobølgeovnen og tilsæt lidt citron. Opvarmet prune juice synes at arbejde hurtigere end nogen anden saft og opvarmning det skærer dens tykkelse. Det smager også meget bedre opvarmet.

Har en kop kaffe eller en varm drink med koffein. Koffein er en stimulant og vil få hele dit system til at bevæge sig. Andre drikkevarer med koffein vil også fungere, så længe mængden af ​​koffein er så høj som en kop kaffe.

Dyrke motion

Motion, selv en kort gåtur, kan stimulere din krop. Dette gælder især efter en kop kaffe om morgenen.

Skub og pust dyb som en øvelse for at hjælpe dem, der er sengetøj. Latter bøjer mavemusklerne og hjælper med at stimulere tarmene. Dyb vejrtrækning skubber ilt i hele kroppen, hvilket igen stimulerer kroppen.

Øv en række bevægelser. Denne øvelse bevæger alle leddene i din krop. Du kan selv gøre det eller få en plejeperson til at gøre det for dig, hvis du ikke er i stand til at bevæge dig selv. At lave en række bevægelsesøvelser vil hjælpe med at stimulere dine systemer.

Kost

Spis mad naturligt højt i fiber. Fiber er "grovfoder" og hjælper med at flytte affaldet gennem dit system.

Tilsæt flere friske frugter og grøntsager til din kost; de er naturligt høje i fiber. Grøntsager, der er højt i fiber, omfatter selleri, kål, blomkål og broccoli. Korn er også en stor kilde til fiber, men højt i kulhydrater og sukkerarter.

Medtag bælgfrugter, ærter og bønner til din kost, som naturligvis er meget høje i fiber.

Tips

Prøv en Reuben sandwich, der har surkål, der er meget høj i fiber. Spis coleslaw med måltider. Det er højere i fiber end en kastet salat. Har nogle popcorn lejlighedsvis. Det er yummy, påfyldning og højt i fiber.

Advarsler

Kontroller altid med din læge, før du tilføjer eller ændrer din kost. Fødevarer med høj fiber kræver mere væskeindtag for at flytte grovfoderet gennem dit system.

Del:
Kommentarer