Sådan bliver du løsladt af hovedlus permanent

Sådan bliver du løsladt af hovedlus permanent

Hovedlus kan være en alvorlig bekymring. Bortset fra det intense ubehag, kløe og irritation, der er forbundet med hovedlus, kan det også spredes meget hurtigt, især omkring små børn. For at forhindre spredning må du ikke dele varer med en inficeret person, herunder tøj, sengetøj eller håndklæder, indtil behandlingsprocessen er færdig, og du er sikker på at du er blevet fri for hovedlusen. En række faser er nødvendig for permanent at slippe af med lus.

Vask alle tøj, sengetøj og sengetøj, som den inficerede person kom i kontakt med i vand, der er mindst 130 grader Fahrenheit. Vask disse genstande to dage før behandling af den inficerede person direkte.

Vakuum alle gulve i din husholdning for at sikre, at der ikke er nogen resterende lus. Gør dette før og efter behandlingen.

Hent hoved lus medicin kaldet pediculicide. Der er over disk og receptpligtige muligheder.

Dæk den inficerede persons hoved, hovedbund og hår med medicinen. Følg instruktionerne omhyggeligt. Lad det sidde i flere minutter eller så længe emballagen angiver.

Kontroller håret hos den angrebne person otte til 12 timer efter behandlingen. Kam det med en nit kam, som fjerner lusseæg og døde lus.

Retur efter en periode på ni dage eller når den medicin, du bruger, anbefaler. Dette sikrer, at alle lusene dræbes permanent.

Advarsler

Hår bør ikke vaskes eller konditioneres direkte før behandling og i en til to dage bagefter.

Del:
Kommentarer