SĂĄdan bliver du en tandpasta model

SĂĄdan bliver du en tandpasta model

Ikke alle modeller går ned mod mode-catwalks eller udstiller elegant finery i siderne af blanke magasiner. Hvis du har mousserende hvide tænder og et uimodståeligt smil, bliver en tandpasta model en levedygtig karrieremuligheder. Mund-orienterede reklamer, herunder reklamer for læbestift, tandpasta og mundskyl, features modeller med skinnende hvide tænder og perfekte læber. At blive en model i et hvilket som helst segment af denne konkurrencedygtige industri er hård, men med et stærkt arbejdsmoral, tålmodighed og et megawatt smil får du en god chance for at lykkes.

Besøg en tandlæge, tandlæger og tandlæge tandlæger. Tag pletfri pleje af dine pærehvide - ingen vil ansætte en tandpasta model med snusede, skæve tænder. Pensle, floss og gargle dagligt, investere i håndtag eller andre korrigerende indretninger for at rette dit smil. Gul, farvede tænder kan løses gennem professionelle tandblegningstjenester, og du kan altid betale for porslindæksler eller andre kosmetiske detaljer for at perfektere dit grin.

Spørg en fotograf ven for at få nogle billeder til din modelleringsportefølje eller ansætte nogen til at tage billeder. Modelleringsagenturer ønsker at se klare, direkte fotos af dit ansigt og krop, så undgå at sende kunstige, berørte eller ufokuserede fotos. Du vil gerne medtage nogle nærbilleder af dit morderlim for at understrege dine toothy assets; også medtage nogle fotografier af din mund i mere afslappede stillinger.

Gennemse hjemmesider og deltage i sociale netværk grupper med fokus på modelleringsbranchen for at lære om eksisterende modelleringsagenturer og deres præferencer. Nogle kan kun fokusere på ansigt, mund eller tandmodellering; andre kan holde en bred stabil af attraktive modeller for at tilbyde deres kunder flere muligheder ved booking talent.

Indsend din modelleringsportefølje sammen med et følgebrev og genoptag til modelleringsagenturer, som du mener kan matche din tilgang til at blive en tandpasta-model. Giv ikke bare det bedste kendte agentur; mindre bureauer tilbyder nogle gange mere personlig opmærksomhed og støtte til at hjælpe dig med at lande spil. Hvis du sender materiale online, skal du sørge for, at filer gemmes i formater, der er små nok til, at de ikke tæpper agenternes indbakke Det er en sikker måde at få dem slettet uden at blive åbnet.

Tips

Ud over at deltage i casting-opkald og åbne auditions for tandpasta-modeller, skal du holde øjnene åbne for lejlighedsvise tester, der søger læber, tand og ansigtsmodeller. Præmier indbefatter undertiden ansigtstid med kendte agenter, penge til talentskoler eller rejser til byer, der er kendt som hubber i modelleringsverdenen.

Advarsler

Når du har opnået et tandpasta model smil, skal du vedligeholde det ved at undgå drikkevarer, der er kendt for at plette tænder, såsom kaffe, te, mørk sodavand og rødvin. Hvis du ikke kan modstå, nippe disse drikkevarer gennem et strå; På den måde kan du bedre trække væsker mod bagsiden af ​​munden, væk fra dine skinnende hvide tænder.

Del:
Kommentarer