SĂĄdan bliver du en Race Car Driver

SĂĄdan bliver du en Race Car Driver

Bilracing er en spændende sport at se og endnu mere spændende, når du er den, der kører på farlige hastigheder rundt om et spor, og forsøger at være først. Hvis du vil lære at blive en race bilchauffør, skal du læse følgende trin.

Bestem hvilken slags bilkørsel du vil gøre, hvad enten det er NASCAR-racer, åbent hjulkørsel, dragkørsel eller en anden slags bilkørsel.

Lær alt, hvad du kan om, hvilken type race du vil gøre. Læs bøger, blade, søg på internettet og se løb på tv og personligt. Lær om alle aspekter af racer, ikke kun kørsel. Jo mere viden du har om racing, jo bedre forberedt vil du være.

Besøg racetracks og snak med alle involverede i sporten. Kører, besætningsmedlemmer, mekanikere, spor embedsmænd og ejere har alle masser af information at dele. Dette kan også give dig mulighed for at lave nye venner og forbindelser i racerverdenen.

Arbejde på et racetrack eller med et racerhold. Sælg billetter, rengør sporet, rengør biler eller bildele, løber ærinder eller endda blive et besætningsmedlem. Arbejdspladser som disse kan hjælpe dig med at lære endnu mere om racing fra forskellige perspektiver.

Deltag i en af ​​mange racingskoler rundt om i landet, der lærer den type racer, du vil gøre. Raceskoler lærer dig mekanikerne, de grundlæggende og avancerede metoder til race bilkørsel.

Start med at køre gennem en skoleserie, som er billigere end professionelle løbekredsløb. Du kan få brug for en sponsor, medmindre du har masser af økonomisk støtte.

Kør en race bil nogen chance du får. Hver gang du kommer bag rattet, svarer mere erfaring og træning til dig.

Del:
Kommentarer