SĂĄdan bliver du en professionel volleyballspiller

SĂĄdan bliver du en professionel volleyballspiller

Volleyball er en populær global sport med indendørs og udendørs ligaer. Federation Internationale de Volleyball styrer sporten internationalt; I USA fungerer Association of Volleyball Professionals som det primære styrende organ. Verden af ​​professionel volleyball er yderst konkurrencedygtig: elite spillere på højtstående hold har potentiale til at tjene hundrede tusinder - eller endda millioner - af dollars og en af ​​de 12 pladser på det amerikanske olympiske hold. Spillere, der håber at lykkes i professionel volleyball, skal imidlertid have utrolig færdighed og træning og være i stand til at navigere i det komplekse globale netværk af volleyballligaer.

Opret et træningsregime

Som med alle sportsgrene er træning og konditionering vigtig for at blive en professionel volleyballspiller. Under træning kan visse øvelser hjælpe volleyballspiller til at forbedre deres præstation. Gratis Ball Transition øvelser hjælper spillerne med at skabe bedre fodarbejde og forseelse færdigheder, mens Pepper øvelser bidrage til at forbedre bolden kontrol. At spille volleyball til sjov er meget anderledes end for sport og kræver et højt niveau af udholdenhed, ordentlig kost og fysisk evne.

Deltag i et kollegialag

Volleyballspillere kan få anerkendelse til at spille for de bedste collegehold. I 2013 havde Penn State den højest rangerede kvinders volleyballhold med en rekord på 34-2. I 2014 holdt Loyola Chicago nummer én placering for mænds volleyball med en rekord på 29-1. At være en del af et toprangeret kollegialag kan hjælpe med at give en spiller med utallige muligheder, herunder at spille i turneringer i ind-og udland.

Deltag i AVP

Etablering i 1983, Association of Volleyball Professionals er den førende organisation for amerikansk volleyball. Medlemskab i AVP giver atleter mulighed for at konkurrere i en bred vifte af konkurrencedygtige arrangementer. Mange AVP-medlemmer har gået på at vinde olympiske medaljer. Sådanne muligheder kan åbne døren til lukrative godkendelsesaftaler i ind-og udland.

Spil i udlandet

Atleter, der søger at spille professionel volleyball hjemme, vil måske overveje at spille for et oversøisk team. Ifølge New York Times tilbyder flere professionelle organisationer i udlandet besøgende mulighed for at spille, herunder Rusland, Italien og Brasilien. Disse organisationer giver disse elite, højtydende spillere muligheder for at tjene millioner af dollars. Spillerne holder størstedelen af ​​deres indtjening, da deres udenlandske organisationer ofte dækker deres værelse, bord og andre udgifter. Men nogle hold åbner kun begrænsede spilleautomater for ikke-indbyggede spillere, og det kan være stressende for nogle atleter at spille i et ukendt land.

Lav det olympiske hold

At blive udvalgt til at deltage i et olympisk hold, skal atleter vinde en række konkurrencer. Værtslandets hold får automatisk adgang. Dernæst konkurrerer FIVB-verdensmesterskabets første, anden og tredje plads og et par fra hver kontinentale kvalifikationsturnering vinteren af ​​det olympiske år. Derefter konkurrerer tre holdpar fra de olympiske kvalifikationsturneringer for at bestemme de endelige spor af volleyballhold, der vil repræsentere deres lande i kampen for olympisk guld.

Del:
Kommentarer