SĂĄdan bliver du en professionel kvindelig basketballspiller

SĂĄdan bliver du en professionel kvindelig basketballspiller

Women's National Basketball Association er en levedygtig sti for kvinder at forfølge drømmen om at spille basketball på professionelt niveau. At komme derhen er imidlertid svært, da kun 1 procent af kvindelige college-basketballspillere fortsætter med at spille professionel kvinders basketball, ifølge Georgia Career Information Center.

Trin 1

Udvikle dine basketballfærdigheder så meget som muligt, både med et hold og på din egen tid. For enhver sport vil din evne til at spille den sport godt være en central faktor i at komme til at spille professionelt. Kuglehåndtering, passerer og skydning er alle nødvendige færdigheder.

Trin 2

Spørg om råd til, hvordan du forbedrer dit spil. Din nuværende træner og dine medspillere vil være i stand til at påpege, hvilke områder af dit spil der mangler og skal udvikles.

Trin 3

Gør fysisk træning flere gange om ugen ud over at udøve basketball færdigheder. Professionelle kvindelige basketballspillere er begge højt kvalificerede med en basketball og også elite atleter. Styrketræning og plyometrics bør begge praktiseres for at forbedre fysisk evne.

Trin 4

Deltage på college eller universitet og spille basketball på et universitetshold. WNBA kræver, at alle amerikanske spillere gennemfører enten en fireårig grad eller venter fire år efter at have gennemgået gymnasiet for at spille. Statistikker fra NCAA viser, at 1 procent af de spillere, der får en universitetsgrad, går forbi, mens kun 0,02 procent af spillere, der kun gennemfører en high school-grad, går efter, ifølge Georgia Career Information Center.

Trin 5

Vent til at blive inviteret til WNBA-udkastet, baseret på, hvad spejdere tænker på dit college eller universitet play. Hvis du ikke er inviteret til udkastet, skal du deltage i en prøveperiode med et professionelt team.

Del:
Kommentarer