Sådan bliver du en professionel Fastpitch Softball Player

Sådan bliver du en professionel Fastpitch Softball Player

At blive en professionel fastpitch softball spiller kan være en drøm, der kommer i opfyldelse for mange mennesker. Selvom at blive sådan en spiller er en mulighed, tager det lidt arbejde og dedikation. De følgende trin vil fortælle dig præcis, hvad du skal gøre for at gøre denne drøm om din til virkelighed.

Find et professionelt fastpitch softball team i dit område. National Pro Fastpitch Website er en måde at finde disse hold på. Softball Search-webstedet tilbyder også de samme oplysninger, med lidt mere detaljer.

Kontakt præsidenten eller ejeren af ​​holdet og find ud af, hvornår tryouts holdes og hvad du skal bringe til tryouts. Du kan regne med at bringe ordentlige softball tøj som shorts og en t-shirt, klipper, flagermus, handske og dokumentation for en nylig fysisk eksamen.

Øv hver dag og kom ind i den bedste form, du muligvis kan før tryouts. Det ville være en god ide at ansætte en sportsspecifik personlig træner for at gøre dig klar til denne store mulighed.

Prøv ud for holdet. Gør dit absolut bedste uanset hvilken position de kan sætte dig i. Selvom du ikke har de bedste færdigheder, arbejde hårdt og aldrig give op på et spil, og ejere og trænere vil bemærke dette om dig.

Vent fra at høre fra holdet om, hvorvidt du har lavet holdet eller ej. Hvis du ikke har hørt fra holdet inden for en uges forsøg, skal du kontakte dem for at se, om de har truffet en beslutning.

Del:
Kommentarer