SĂĄdan bliver du en politichef

SĂĄdan bliver du en politichef

Sådan bliver du en politichef. Beslutningen om at blive med i politistyrken er ofte spækket med drømme om at beskytte samfundet gennem lovens rammer. Som med ethvert erhverv kan løftet om fremskridt motivere nogle mennesker til højere niveauer. At blive en politibetjent er ingen undtagelse. Konkurrencen om positionen er ofte meget hård. Du kan dog arbejde hen imod at blive en politibetjent ved at følge nogle grundlæggende trin.

Fortsæt en grad i strafferet, inden du går ind i styrken. Denne grad anbefales til forfremmelse og højere endepositioner. Vælg mellem kriminologi, kriminologi eller sociologi programmer.

Udfør succesfuldt startkamp uddannelse og status niveau i en politistyrke. Arbejd flittigt og altid demonstrere din følelse af integritet og viden for at opbygge et godt CV og undersøge muligheden for forfremmelse.

Vær særlig opmærksom på politistyrker og netværk med vigtige embedsmænd for at hjælpe dine chancer for at blive betragtet som en løjtnantens holdning. At vide, at de fleste civile agenturer kræver 4 til 8 års strafferetlig tjeneste for at kvalificere sig til politibetjentstillinger.

Tag nogle management certificering klasser. Vær aktiv i dit samfund uden for styrken for at vise engagement og engagement i at opretholde fællesskabsnormer og fremragende ledelsesevner.

Ansøg og netværk for et politiet kaptajn job efter du har fået den nødvendige erfaring og tilstrækkeligt demonstreret overlegen ledelse og civil service færdigheder.

Tips

Finjuster dine offentlige tale- og præsentationsfærdigheder, da disse færdigheder er en stor del af en politibetjentens arbejde. Overordnet stresshåndtering og "nåde under brand" er vigtige karaktertræk, der overvejes, når man vælger en politibetjent.

Del:
Kommentarer