SĂĄdan bliver du en NFL-dommer

SĂĄdan bliver du en NFL-dommer

Hvert erhverv har sine elite niveauer. Til fodbolddommer bliver det en NFL-dommer. NFL dommere er betroet tilsyn med et spil, hvor de mest elite atleter på jorden er betalt titusindvis af dollars for at konkurrere på toppen af ​​deres sport. At være en NFL ref er mindre et erhverv og mere af et kald.

Begynd dommeren pĂĄ junior high school, junior varsity og varsity high school og college fodbold niveauer.

Dommer så mange spil som muligt. Jo mere arbejde en dommer bliver, desto bedre bliver deres færdigheder. Derudover vil der være flere chancer for at møde andre dommere, hvilket vil føre til højere niveau dommeren muligheder.

Oprethold en stabil følelsesmæssig ansigt. NFL-dommeren er forpligtet til at kontrollere det hurtige følelsesmæssige spil, samtidig med at han / hun opretholder sit eget niveauhoved. NFL-spillet spilles af millionærer med milliarder dollars omsætning på spil. Dette kan medføre, at spillerne taber kontrol. Det er afgørende, at NFL-dommeren ikke mister deres ro.

Vær i god fysisk stand. NFL fodbolddommere er forpligtet til at være i næsten konstant bevægelse for at dommeren handlingen. Hvis en fysisk uegnet person forsøger at dommeren, vil den pågældende ikke blive ansat eller ansat, hvis han ikke har haft det meget længe i erhvervet.

Bliv medlem af staten eller lokal fodbolddommerforening. Ikke alene tilbyder disse foreninger værktøjer til at forbedre dommers håndværk, de tilbyder også gode netværksmuligheder.

Tilmeld dig så mange fodbolddommerlejre som muligt. Disse lejre er gode muligheder for at forbedre de færdigheder, der er nødvendige for at være en NFL-dommer. Lejrene tilbyder også chancen for at arbejde sammen med andre embedsmænd og få en fod i døren for bedre at dømme jobåbninger. Hvis midler og tid er begrænset, er det bedst at deltage i lejre, der drives af nuværende eller tidligere NFL-dommere, da disse lejre tilbyder de bedste netværksmuligheder.

Få promoveret til NFL Europe eller Arena ligaen. Efter at være officielt på lavere niveau, er næste skridt flytningen til NFL's datterselskaber. NFL driver begge ligaer, og de laver gode trin til at blive en NFL-dommer. En person skal være forpligtet, fordi NFL Europe er baseret i udlandet og kræver omfattende rejse.

Del:
Kommentarer