Sådan bliver du en matador

Sådan bliver du en matador

Riddere ville fremstille jagtkonkurrence under den spanske oprørskrig (711-1492 A.D.), da morerne og kristne tog pause fra at dræbe hinanden. Den mest formidable modstander at jage var den iberiske tyr. Disse modige dyr vil hellere kæmpe til døden end løbe væk. Top tyrefægtere er matadorer.

Spaniens første professionelle matador og nationale helt var Francisco Romero fra Ronda. Top tyrefægtere hedder matadorer.

Overstyr din frygt for tyrer. Hvis du skal være en matador, skal du være frygtløs og selvsikker, og hvis du ikke er det, skal du være mindst en god skuespiller for at skildre frygtløshed og selvtillid. Hvis du ikke kan overvinde din frygt eller du ikke er en god skuespiller, er det nok ikke erhvervene for dig.

Tilmeld dig en tyrefægtningsskole. California Academy of Tauromaquia er placeret i San Diego, Californien og Sevilla, Spanien har tyrefægtning kurser. På disse skoler og kurser vil andre frygtløse matadorer i træning omringe dig. Hvis du vil have mere avancerede og intensive klasser, tilbyder California skolen intensive klasser i Mexico og Spanien.

Træn som en matador lærling. Dette ville være den bedste måde at lære - en på en med en som er en veluddannet professionel.

Øv de flamboyante træk ved at håndtere kappen, som kan veje op til 13 pund. De professionelle matadorer ser ubesværet og yndefulde ud, men det er fordi de praktiserer.

Start i små landsbyer og arbejde dig op. Ingen starter fra toppen. At udføre i disse landsbyer vil virke til din fordel, hvis du er god til at få dig til at følge.

Del:
Kommentarer