Sådan bliver du en lille liga-tvangsmand

Sådan bliver du en lille liga-tvangsmand

At beslutte at blive en dommer er en god måde at være involveret i basebollet, men det er også et stort engagement. Hvis du vil blive en lille liga-dommer, skal du sørge for, at du virkelig vil tage ansvaret. Hvis ja, læs videre for at blive en lille league umpire.

Bliv en Umpire

Tal med dommere efter Little League-spil. Fortæl dem, du er interesseret i at blive en dommer. De fleste dommere vil reagere ved enten at give dig de rigtige kontaktoplysninger eller videregive dine oplysninger til den relevante kontaktperson.

Tal direkte til Little League. Fortæl dem, at du er interesseret i frivilligt arbejde som en dommer for ligaen. Små ligaer søger altid nye medarbejdere og vil sandsynligvis ikke slå en frivillig væk ved døren.

Hent en frivillig formular hos din lokale Little League eller besøg Little League hjemmeside for en udskrivbar version. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for et link. Overvej denne formular en ansøgning. Du skal godkendes, før du kommer i gang i feltet.

Umpire for Local Little Leagues

Køb et par bøger om emnet. Baseball er et mere kompliceret spil end vi nogle gange husker. Der er regler i regelbøgerne, som sjældent nogensinde er nødvendige, men kan stadig komme op i et spil, når du er på stedet.

Forbered dig på dit første spil. Mange nye dommere undervurderer jobbet. Umpiring er en masse arbejde og indeholder en masse ansvar. Tag det ikke let.

Find en mere erfaren dommer for at vise dig tovene. Hver lille league vil have veteran dommere rundt, der vil nok være glad for at undervise en rookie. Mange professionelle dommere har haft mentorer i deres tid.

Del:
Kommentarer