SĂĄdan bliver du en high school fodbold coach

SĂĄdan bliver du en high school fodbold coach

High school fodbold coaching job bliver til rådighed periodisk, men forventer stiv konkurrence fra flere ansøgere. Du behøver ikke at være en fantastisk spiller, men du vil bedre kunne artikulere, hvordan du udfører visse færdigheder, hvis du ikke kan demonstrere dem. Hvis du vil træne gymnasiet fodbold, har du brug for erfaring med at hjælpe unge spillere til at blive stærkere og forstå, hvordan taktik ændrer et spil. På gymnasieniveau er din rolle at vinde spil, fremme et miljø, hvor spillerne når deres potentiale og forbereder de stærkeste spillere til college fodbold.

Trin 1

Bekendtgør dig med spillet og coaching unge. Hvis du ikke har spillet før, se praksis og spil i rekreative og konkurrencedygtige fodboldklubber. Selv hvis du har spillet, men ikke har coachet, skal du observere, hvordan trænerne driver en øvelse. Planlæg et informativt interview med en af ​​de mere succesfulde coaches i dit område.

Trin 2

Få erfaring coaching, startende med en yngre aldersgruppe og arbejder dig op til mellemliggende niveauer eller mellemskole børn. Rekreative ligaer kræver sjældent coaching-licenser eller endda erfaring fra frivillige trænere, der fører tilsyn med grundskolebørn, selvom der kan kræves en baggrundskontrol. Du har brug for fem års coaching på ethvert niveau for at være berettiget til den certificering, der kræves til at træne et gymnasialag.

Trin 3

Få coaching certificering med en lokal organisation, der er tilknyttet en statslig eller føderal fodbold organisation. Ifølge den amerikanske fodboldforbund begynder certificeringsprocessen med "E" -niveauet for ungdoms fodbold, der går opad til "B" for coaching af gymnasierealer og "A" for kollegium og elite amatører. Mindst et års erfaring er påkrævet på hvert niveau, før coaches kan tage den nødvendige eksamen for at flytte op. "E" certificeringen kræver en 18-timers kursus, og "D" kræver en 36-timers kursus. B-certifikatet kræver 20 timers klasseværelse og 48 timer i felt sessioner.

Trin 4

Frivillig som assistent coach med en lokal gymnasium, indtil et hovedcoaching job bliver tilgængeligt i dit område. I løbet af sæsonen mødes andre trænere, atletiske direktører og nøglepersoner i konkurrencedygtige fodboldbaner for at etablere et netværk for fremtidige muligheder.

Del:
Kommentarer