Sådan binder du en karatebælte

Sådan binder du en karatebælte

I 1924 blev Gichin Funakoshi, der blev tilskrevet som grundlægger af moderne karate, skænket de første sorte bælter. Karatbæltet har siden været en følelse af stolthed, med forskellige farver, der indikerer en elevs fremskridt. Behandle bæltet med respekt og binde det ordentligt.

Fist længde metode

Mål i ca. tre næve længder ud for højre ende af dit bælte. Pin det sted til vingen af ​​din højre hofte. Sæt den anden ende af bæltet om din talje to gange med uret, passerer og over højre ende fastgjort til din hofte. Tag den venstre ende af bæltet og fod det under det dobbelte indpakket bælte ved navlen. Tag begge ender og træk dem jævnt ud foran dig. Bind en simpel knude ved at lægge venstre ende over højre ende for at skabe et hul. Tag venstre ende nedenunder og foder den op gennem hullet, trækker begge ender tæt.

Center Body Metode

Træk bæltet stramt, find midten af ​​bæltet og pin det til navlen. Sæt begge ender i modsatte retninger rundt om din krop. Læg venstre side flush oven på bæltet ved navlen. Kør den rigtige ende flush over det lagdelt bælte og pin det til din krop ved navlen, hvilket skaber to dinglende ender. Fød venstre danglende ende under alle lag af bæltet ved navlen og træk det igennem. Træk begge dinglende stykker ud jævnt ud foran dig. Binde en knude Læg venstre side af bæltet til højre for at skabe et hul. Tag venstre ende nedenunder og foder den op gennem, og træk begge ender tæt.

Del:
Kommentarer