SĂĄdan binder du dine fodboldsko ligesom profferne

SĂĄdan binder du dine fodboldsko ligesom profferne

Da fodbold mangler timeout, kan et unraveling skole være problematisk, hvis du er midt på banen, forsøger at skyde, angribe eller forsvare. Dommere kan undertiden give en målmand en chance for at binde løst sko under spillet, men ikke felt spillere, noterer Wes Harvey, en semi-pro-spiller og tidligere coach af Baltimore's Morgan State University. For at undgå at få dit hold til at spille en mand ned, skal du dobbeltknude dine klædeskoer som en proff.

Double Knot

Bind dine fodboldsnører lige som du ville for normale snørebånd, rådgiver Harvey. Stå op og bøj dine fødder lidt, og du vil bemærke en slaphed udvikle sig mellem de øvre øjenlåg. Løsn og hæng knuden lidt strammere. Lav løkkerne lang nok til at tillade den anden knude, men ikke så lang tid, at de vil ramme grøften. Bind sløjferne i en simpel firkantet knude oven på den almindelige knude - ikke for tæt, så du lettere kan løsne denne firkantede knude efter spillet. Hvis dine snørebånd er ekstra lange, skal du krydse de løse ender bag det første par hælklemmer, ikke under buen.

Knot Pointers

Til ungdomssko med kroge og lukninger skal du blot placere lukningerne, indtil skoen passer sikkert. Med laced cleats, tråd blonder i øverste øje fra toppen til bunden for at skabe det der kaldes en "hæl lås", en bøjning i blonder, der forbliver stramme, selv før du opretter en knude og giver en ønskelig spænding i snørebånd. Hvis dine sko har en tungeflappe, skal du trykke dette ned over dine bundne snørebånd.

Del:
Kommentarer