Sådan bestemmes softballhandskens størrelse for et barn

Sådan bestemmes softballhandskens størrelse for et barn

Det er vigtigt at vælge den rigtige softballhandske størrelse for et barn. Hvis du vælger den forkerte størrelse, kan det påvirke, hvor godt barnet spiller spillet, og endda afskrække hende fra at have lyst til at spille overhovedet. Det er ikke svært at passe et barns softballhandske korrekt; bare følg disse tips.

Valg af størrelse

Gå til en sportsforretning eller en butik med et bredt udvalg af softballhandsker. Butikken skal have ungdoms- eller børnstørrelser. Disse spænder typisk fra 11 til 15 inches i størrelse.

Bestem om dit barn har brug for en softball "handske" eller "mitt". Hvis dit barn spiller første base eller catcher, vil han have brug for et midte, som ikke har fingre. Mitten vil give stivere polstring i midten og være længere, hvilket giver mulighed for bedre at fange, når barnet er hæklet ned, som disse spillere ofte er. Handsken har fingre, som giver støtere støtte til at fange bolde i luften, som outfielders ville have brug for.

Vælg en tynd, stiv polstret mellem 11 og 12 inches lang for de første basisspillere. Vælg en tykpolstret (med tynd polstring i midterpalmen) midt omkring 31 til 32 inches lang for fangstmængder. Prøv altid mit på dit barn, og hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at finde en sælger til at hjælpe dig.

Vælg en handske, der er 9 inches for infield positioner og 11 inches for outfield positioner, hvis barnet er 8 år eller yngre. Vælg en handske, der er 9-12 tommer for infieldpositioner og 11-12 tommer for udløbspositioner, hvis barnet er mellem 9 og 13 år. Hvis dit barn er i gymnasiet, skal du se handskestørrelser mellem 10-1 / 2 og 11-1 / 2 inches for infield og 12 til 12-1 / 2 inches for outfield positioner.

Prøv alle handsker på dit barn for den rigtige pasform. En handske, der er for stor, kan få barnet til at være klodset med bolden eller forstyrre den rette træning. Barnet kan ikke "vokse til" en handske; hun skal få den rigtige størrelse handske til at spille godt. Hvis du har spørgsmål, skal du finde en salgsforhandler for at få hjælp.

Del:
Kommentarer