Sådan beskytter du et kast mens du svømmer

Sådan beskytter du et kast mens du svømmer

At bryde et lem er ikke sjovt. Det stammer temmelig meget i slutningen af ​​enhver underholdende aktivitet i et stykke tid, selvom du på opsiden har en nyfundet respekt for de enkle funktioner, du engang tog for givet, såsom at gå eller binde dine sko. Men hvis du bare ikke kan vente med at begynde at gøre, hvad du plejede at gøre, nemlig at svømme, så er det sådan, du går i gang med at lave det med et kast.

Få en støbt med en vandtæt belægning, og den er lavet af glasfiber. Hvis du har en gips og gasbind, skal du ikke få det vådt overhovedet. Hvis du planlægger at svømme, spørg lægen på forhånd om en vandtæt støbning.

Wade rundt og forsøge at holde dit kast ud af vandet. Dette ville være mere for personer med overkroppens kaster, såsom på armen. Sandt nok svømmer det ikke, men i det mindste bliver du våd.

Køb en kastbeskytter på et websted som Mobility Smart (se link i Ressourcer). Som i trin 1 ville det være med til at kende på forhånd, at du vil svømme. De fleste modeller sælges i Europa.

Find en plastikpose eller et andet vandtæt materiale og bånd det til din støbt med vandtæt tape. En affaldssæk og duct tape ville arbejde for denne metode. Det anbefales ikke, men hvis du optager det godt nok, kan du bare beskytte din kast. Ulempen er alt, at tape kan være svært at fjerne og vil begynde at lugte efter svømning i et stykke tid.

Bliv ude af vandet. Casts kan virke som en forbandelse, men de er kun der for at hjælpe. Ved at bringe sikkerhedens sikkerhed i fare sætter du dig i fare for at genbruge dit helbredende sår. Før du ved det, vil du være i kast igen meget længere.

Del:
Kommentarer