Sådan beregnes vindhastighedsvinklen ved hjælp af et flag

Sådan beregnes vindhastighedsvinklen ved hjælp af et flag

Der er mange ting, der påvirker din nøjagtighed, når du skyder et våben. Den eneste, der er umulig at kontrollere, er vindhastighed. Estimering af vindhastighed er enkel ved hjælp af et flag. At kende vindhastigheden kan hjælpe dig med at kompensere for vind og få mere præcise skud. Der er et par forskellige metoder til at bruge flag til at estimere vindhastighed.

Militære Flag Metode

Trin 1

Find et flag, der hænger i vinden. Flagget skal være størrelsen på et gennemsnitligt amerikansk flag. Den retning, flaget flyver, vil indikere vindretningen.

Trin 2

Overhold vinklen mellem flag og flagstang.

Trin 3

Vurder vinklen. Det kan være let øjet, og det behøver ikke at være 100% nøjagtigt for at give dig et rimeligt skøn for vindhastigheden.

Trin 4

Del vinklen med fire. Resultatet bliver din vindhastighed i mph. For eksempel, hvis dit flag flyver ved 40 grader, deler det med fire, vil du give resultatet af 10 mph.

Trin 5

Kompensere for vinden ved at sigte din pistol opvind. Vinden vil skubbe din kugle tilbage mod dit mål. Det er ikke en præcis metode, der tager sigte på vinden, så det vil træne.

Beaufort Metode

Trin 1

Find et flag, der blæser i vinden. Denne metode kræver ingen matematik, men mere en subjektiv læsning. Beaufort Metoden bruger et tungt flag, som er store flag findes på militærbaser eller vejrstationer.

Trin 2

Vær opmærksom på, hvordan det reagerer på vinden. Hvis flag ikke bevæger sig overhovedet, er vindhastigheden under 11 mph.

Trin 3

Overhold flaget. Hvis den klapper let og sporadisk, blæser vinden omkring 12 til 18 mph.

Trin 4

Skøn flagfladens flag. Hvis flaget klapper over hele flagens længde, blæser det omkring 19-24 mph.

Trin 5

Måle hvor langt flagdet strækker sig i vinden. Hvis den delvist forlænges og klapper hurtigt, er vindhastigheden 25 til 31 mph. Et fuldt udvidet flag flapping hårdt i vinden vil være omkring 32 til 37 mph. Det er ikke muligt at bruge et flag til at måle noget højere, da flaget vil reagere på samme måde, selv med hårdere vind.

Del:
Kommentarer