SĂĄdan beregnes True Shooting Procent i Basketball

SĂĄdan beregnes True Shooting Procent i Basketball

Sandt skydningsprocent tager højde for topunktsforsøg, trepunktsforsøg og frie kaster forsøger at få en altomfattende ide om hvor godt en basketballspiller skyder. Du kan lære at beregne ægte optagelsesprocent i basketball ved at følge nedenstående trin.

Bestem, hvor mange statistiske spil du skal bruge til at finde en spiller sande optagelsesprocent. Selvom det er muligt at beregne en spiller sande optagelsesprocent i en enkelt konkurrence, betyder den resulterende statistik mere, hvis prøvestørrelsen er større. Overvej at bruge en række spil, en sæson af spil eller måske endda en karriere af spil som stikprøvestørrelsen. Jo større prøveformat er, desto mere præcist er det sande optagelsesprocenttal i forhold til spillerens evne til at skyde.

Find det samlede antal point, som spilleren scorede, antallet af feltmålforsøg og antallet af forsøg på free throw. Du har brug for alle tre af disse tal til virkelig at beregne ægte optagelsesprocent i basketball. Du kan finde disse tal på enhver reguleringsboks score eller hvor som helst den sæson eller karriere statistik vises.

Multiplicere frie kaster forsøgt med.44. Tilføj til dette nummer forsøgte det samlede antal felter.

Multiplicer antallet af point scoret med 50. Derefter opdele det resulterende nummer med det nummer, du fik pĂĄ det foregĂĄende trin.

Rund nummeret til nærmeste tiendedel af procent. Dette resultat er den sande optagelsesprocent af afspilleren. Til referenceformål betragtes ethvert tal over 50 procent som meget godt, mens et tal på over 60 procent betragtes som exceptionelt.

Del:
Kommentarer