Sådan beregnes overskydende vægt

Sådan beregnes overskydende vægt

Du kan bruge to måder til at bestemme, hvor meget overskydende kropsvægt du har. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse gør det ved at sammenligne en persons højde og vægt for at se, om hun falder inden for sunde områder af body mass index. Overvægt betyder dog ikke nødvendigvis overskydende fedtvægt. Du kan øge din muskelstørrelse, hvor de ekstra pund ville være sunde, magert kropsmasse. En anden måde at bestemme overskydende vægt bruger din kropsfedtprocent. Højde-versus-vægt diagrammet er enklere, men kropsfedtmetoden er mere præcis.

Højde vs. Vægt

Trin 1

Træd på en skala for at beregne din kropsvægt. Optag din vægt.

Trin 2

Stå med dine hæle mod bundpladen og ryggen mod en væg. Stå højt og tegne et lille blyantmærke på væggen i din maksimale højde. Brug et målebånd til at måle afstanden fra gulvet op til mærket for at bestemme din højde. Skriv din højde i tommer.

Trin 3

Find et BMI-diagram med højde-mod-vægt som en fra CDC'en for at bestemme dit BMI. Eller bereg din BMI ved hjælp af denne formel: Opdel din vægt i pund med din højde i inches kvadreret og multiplicer med 703. For eksempel, hvis du vejer 150 pund og står 5 fod 5 tommer høj, dividerer 150 med 65 tommer kvadret eller 4.225, for et resultat på 0,0355. Multiplicer 0,0355 med 703 for et BMI på 24,95.

Trin 4

Sammenlign dine resultater med følgende BMI-standarder: under 18,5, undervægtige 18,5 til 24,9, normalvægt; 25,0 til 29,9, overvægtige; 30,0 og højere, overvægtige. I det foregående eksempel nærmer en BMI på 24,95 overvægt, som efterlades ukontrolleret, kunne føre til øget risiko for sundhedsmæssige problemer som diabetes og hjertesygdom.

Trin 5

Hvis du falder ind i den overvægtige eller overvægtige kategori, skal du bestemme, hvad din ideelle vægt skal bruge BMI-standarderne fra CDC. Hvis du f.eks. Er 5 fod 4 tommer høj, skal din vægt være under 144 pund, og hvis du er 5 fod 9 tommer høj, skal din vægt være under 168 pund.

Trin 6

Træk din vægt fra de beløb, der er angivet til at beregne din overskydende vægt. For eksempel, hvis du er 5 meter 9 inches høj og vejer 200 pounds, trækker 168 fra 200 til en overskydende vægt på 32 pounds.

Kropsfedt

Trin 1

Mål din vægt på en skala.

Trin 2

Spørg en fitness-professionel til at bruge kaliper til at bestemme dit kropsfedt, brug en håndholdt, elektrisk impedans kropsfedtberegningsenhed eller trin på en skala, der også beregner kropsfedt.

Trin 3

Beregn din overskydende vægt, hvis dit kropsfedt er højere end 25 procent for kvinder eller 18 procent for mænd. Multiplicer din kropsvægt ved din kropsfedtprocent, og multiplicér derefter din kropsvægt med de anbefalede kropsfedtprocenter. Træk de to resultater for at bestemme, hvor meget din vægt er overskydende. For eksempel, hvis du er en kvinde, der vejer 200 pounds med en kropsfedt på 33 procent, formere 200 med 33 procent for et resultat af 66 pounds af fedt. Multiplicere 200 med 25 procent, for et resultat på 50 pounds. Subtrahere 50 fra 66 til i alt 16 overskydende pund.

Del:
Kommentarer