SĂĄdan beregnes kropshydrering

SĂĄdan beregnes kropshydrering

Vand spiller en afgørende rolle for at holde dine muskler og organer sunde ved at transportere næringsstoffer, regulere kropstemperatur og hjælpe med fordøjelsen. Når du sveder, mister din krop vand og elektrolytter, der skal udskiftes. Beregning af dit hydratiseringsniveau i løbet af en øvelse hjælper dig med at holde dig hydreret, så du kan udnytte dit maksimale potentiale. Den mængde vand, din krop har brug for afhænger af træningsintensitet, varighed, vejrforhold og svedfrekvens.

Trin 1

Væg dig selv før du udfører fysisk aktivitet, ideelt uden tøj for at få den mest nøjagtige læsning og bedste indikation af dine hydrationsbehov. Optag det nummer.

Trin 2

Optag mængden af ​​vand, du spiser i løbet af din træning i ounces. Så hvis du drikker en 24-ounce vandflaske, optag 24 ounces.

Trin 3

Optag din træningstid i timer. Opdel din træningstid i minutter med 60 for at konvertere minutter til timer. Så hvis du udøvede i 40 minutter, ville du optage.66 timer.

Trin 4

Væg dig selv, når du har afsluttet din træning med den samme skala, du brugte til din træning før træning. Fjernelse af dit tøj hjælper dig med at få en mere præcis sammenligning med din træningsvægt.

Trin 5

Træk din kropsvægt efter træningsøvelsen ud af din træning før du træner, og tilføj forskellen i ounces til mængden af ​​væskeunnen du forbruges under træning. Opdel dette nummer ved din træningstid. Så hvis du vejede 120 pund før din træning og 118 pund efter en øvelse, der varede en halvanden time, hvor du indtog 24 ounce vand, ville du have brug for lidt mere end 37 ounce vand pr. Time fysisk aktivitet at forblive tilstrækkeligt hydreret.

Trin 6

Udskift mistede væsker. Det amerikanske råd om motion anbefaler at drikke 16 til 24 ounce væske for hvert kilo kropsvægt, der går tabt under træning. Hvis din aktivitet blev gennemført med moderat til høj intensitet i mere end en time, vil en sportsdrink hjælpe med at genopbygge elektrolytten, der er tabt gennem sved.

Del:
Kommentarer